Tabu
BEAUTYLIFESTYLE

6 SECRETE DE FRUMUSETE inedite din toata lumea

Din Brazilia pana in India, se pare ca fantana tineretii se gaseste adesea in bucatarie. Iata cateva secrete de frumusete din intreaga lumea.

Uleiul de cocos
Nuca de cocos a fost introdusa in Brazilia in 1553, de atunci s-a raspandit in toate America de Sud. Uleiul de cocos este extrem de hidratant si poate si folosit pentru curatarea in profunzime a porilor, continand substante antibacteriene care ajuta la inlaturarea acneei. Femeile din Belize il folosesc pentru a atenua ridurile fine si pentru a hidrata pielea uscata. Uleiul de cocos functioneaza si ca o crema de soare naturala, protejand pielea.

Sucul de noni
Nativele din Polinezia folosesc sucul de noni pentru proprietatile sale anti-imbatranire care le ajuta sa se simta mai tinere si sa aiba o piele stralucitoare.

Ghimbirul
Femeile din India, de orice varsta, beau in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar cu apa in care au amestecat o lingurita de ghimbir ras si miere. Aceste doua ingrediente la ajuta sa scape de riduri.

Guanabana (graviola)
Fructul, originar din Caraibe, este renumit pentru aroma sa bogata si proprietatile nutritive. Bogat in vitamina B si C, ajuta la protejarea imunitatii si la hidratarea pielii.


Seminte de chimion negru
Nativele din Asia de sud-vest stiu ca semintele de chimion negru sunt un puternic antioxidant. Sunt bune pentru intarirea parului si a unghiilor si pentru tratarea unor afectiuni alor pielii, precum psoriazis, acnee sau eczema.

Extractul de samburi de strugure
De regula, frantuzoaicele folosesc extract de samburi de strugure pentru a-si mentine pielea frumoasa si tanara.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa te pregatesti perfect pentru Craciun

realitatea

ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”

MUTU divorteaza dupa ce CONSUELO s-a consolat cu alt barbat!?

Noul trend: cristale pentru decoratiuni pubiene / FOTO

Stelian Tanase, internat la terapie intensiva! Directorul general al TVR a suferit un INFARCT

Metoda time-out în disciplinarea copilului nu face rău, susțin cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu