Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

“L’Eau For Her” – o lansare cu parfum

Astăzi a avut loc lansarea unui nou parfum sub semnătura celebrului Narciso Rodriguez, “L’Eau For Her”. Am avut onoarea să aflăm povestea colecţiei de parfumuri “For Her“, chiar de la Katherina Ackermann, reprezentanta lui Narciso Rodriguez. Cum să nu fii plăcut impresionată de un parfum care s-a născut într-un loc spectaculos? După o vizită în Cipru, Francois Coty a decis să concentreze emoţiile pe care le-a trăit pe insulă. Aşa că, minunatul Cipru a fost sursa de inspiraţie a unei familii olfactive care de atunci a scris o legendă.

După ce ne-au fost prezentate vedetele anterioare “For Her“, apa de toaletă şi apa de parfum, am cunoscut noua prezenţă în colecţie, multaşteptata, “L’Eau For Her”. O apă de toaletă ca o călătorie olfactivă unde regăseşti un buchet floral ca un dans îmbietor între iasomie, mărgăritar şi bujor, note lemnoase şi ambră. Femeia care trebuie să poarte acest “L’Eau For Her”, vizualizată de Narciso Rodriguez este în căutarea unui parfum soft şi elegant, care să-i completeze personalitatea. În mod evident, te identifici cu ea, fiind hipnotizată de valul de parfum care îţi seduce simţul olfactiv. Cum pe mâini purtam câte un strop din toată colecţia, creând ca un pian al celor trei parfumuri, unde notele erau, de data aceasta, florale, nu muzicale, am putut înţelege că linia “For Her” descrie cele trei feţe pe care le poate avea orice femeie: senzuală, elegantă şi sofisticată.

După acest scurt sejur al simţurilor, ni s-a oferit ocazia să facem pe parfumierii. Ni s-au pus la dispoziţie esenţe de parfum, cu pipete, testere şi sticluţe în care să realizăm compoziţia. Ca nişte copile entuziasmate, ne întreceam în a crea cel mai spectaculos parfum. Nu la mult timp, toate eram, parcă experte în arome. “Dă-mi, te rog, esenţa de patchouli”, “Eu nu mai am esenţă de roze. Cine îmi împrumută două picături?”. Locaţia se transformase într-un laborator, iar în aer se împleteau note florale cu note lemnoase, note amărui cu cele fresh şi tot aşa. Pentru un moment puteai să înţelegi de ce un parfumier are nevoie de mai mult timp pentru a crea un parfum.

Nouă nu ne-a trebuit foarte mult, pentru că amestecul era creat doar din esenţele care reuşeau să ne placă individual. Ce atâtea formule, când ai în faţă o gamă variată de arome, de unde le poţi alege şi îmbina pe cele preferate, pentru a crea parfumul care le concentrează pe toate. E dept că unele rezultate nu au fost la fel de plăcute ca esenţele individuale, însă experienţa de a crea un parfum este inedită. O femeie care face un parfum « For Her » cu semnătura proprie.

printul harryberlin

Foto: Nini Rădulescu

ARTICOLE SIMILARE

Câți pași trebuie să aibă rutina ta de frumusețe, potrivit dermatologilor

Andreea Damian

Vlad Craioveanu desfiinţează Radio Guerrilla! Uite ce spune!

Nuanța de păr pe care toate femeile și-o doresc anul acesta

Andreea Damian

Galerie foto: Top nuante extravagante de ruj pentru acest sezon

Adevărul toxic despre zahăr

Beauty Awards

realitatea

1 comentariu

Sorina 10 April 2013 at 0:08

De abia astept sa apara in magazinul meu preferat de parfumuri aoro.ro pentru a mi-l cumpara.

Răspunde

Scrie un comentariu