Home > beauty > „Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii

„Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii

Ce nu face o vedetă pentru frumuseţe? Un ten frumos şi tânăr – un dar cu termen de valabilitate, de aceea cercetătorii au mereu de muncă şi industria de produse de înfrumuseţare prosperă. Cea mai nouă armă în frumuseţe a Hollywood-ului este „sângele de dragon”. Mai mult decât atât, Lady Gaga este un fan al „elixirului”.

Dacă ne şocam când aflam de folosirea serumurilor pe bază de venin de şarpe sau albină, atunci 2012 marcheaza revoluţia în tehnologia frumuseţei cu „Dragon’s Blood”. Poreclit „Lichid pentru facelifting”, acest produs acţioneaza prin adaugarea de volum în zonele unde este necesar, promiţând sculptarea şi ridicarea pielii, protejând-o împotriva îmbătrânirii prin formarea unei pelicule protectoare. „Sângele de dragon” reduce semnele îmbătrânirii şi stimulează elasticitatea fiind realizat, de fapt, din seva roşie a copacului dragon.

Crema „Dragon’s Blood”. realizată de Rodial, este preferată de Lady Gaga. Vedeta a folosit aceasta cremă pentru a se pregăti pentru Globurile de Aur, conform dailymail.co.uk.


4 Responses

  1. Pingback : „Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii | Elodia

Comenteaza acest articol

„Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii

by   1 min
4