Tabu
BEAUTY

„Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii

Ce nu face o vedetă pentru frumuseţe? Un ten frumos şi tânăr – un dar cu termen de valabilitate, de aceea cercetătorii au mereu de muncă şi industria de produse de înfrumuseţare prosperă. Cea mai nouă armă în frumuseţe a Hollywood-ului este „sângele de dragon”. Mai mult decât atât, Lady Gaga este un fan al „elixirului”.

Dacă ne şocam când aflam de folosirea serumurilor pe bază de venin de şarpe sau albină, atunci 2012 marcheaza revoluţia în tehnologia frumuseţei cu „Dragon’s Blood”. Poreclit „Lichid pentru facelifting”, acest produs acţioneaza prin adaugarea de volum în zonele unde este necesar, promiţând sculptarea şi ridicarea pielii, protejând-o împotriva îmbătrânirii prin formarea unei pelicule protectoare. „Sângele de dragon” reduce semnele îmbătrânirii şi stimulează elasticitatea fiind realizat, de fapt, din seva roşie a copacului dragon.

Crema „Dragon’s Blood”. realizată de Rodial, este preferată de Lady Gaga. Vedeta a folosit aceasta cremă pentru a se pregăti pentru Globurile de Aur, conform dailymail.co.uk.

ARTICOLE SIMILARE

Afla de la experti cum sa acoperi cearcanele

realitatea

IULIA ALBU cu tufisul la vedere! FOTO explicita!

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Tehnica Marilyn Monroe: trucul care deschide ochii și lungește genele

Andreea Damian

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Andreea Damian

Creed pe Madison Avenue

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu