Home > Agenda > stiri > 1.000.000 euro pentru o noapte cu …? Afla ACTRITA si cine i-a propus asta

1.000.000 euro pentru o noapte cu …? Afla ACTRITA si cine i-a propus asta

Viata bate iarasi filmul! Pelicula “Propunere indecenta” cu Demi Moore, Robert Redford si Woody Harrelson are un corespondent in realitate. Ieri, la Cannes, dupa ce a stralucit pe covorul rosu, actrita Kelly Brook a fost abordata de un milionar francez, care i-a oferit un cec de un milion de euro in schimbul unei nopti pasionale. Kelly a crezut intial ca e o farsa a amicilor ei, insa omul de afaceri a devenit agresiv si a apucat-o de brat, incercand s-o traga dupa el afara din hotel, moment in care actrita a chemat paza, care l-a escortat pe amorez afara din luxoasa locatie. Kelly Brook a fascinat milioane de omeni cu rolul ei din “Piranha 3D”, in care formele sale tulburatoare sunt expuse incitant. – vezi GALERIE FOTO.

KELLY BROOK este, poate, cea mai sexy englezoaica a momentului, fapt dovedit si de pictorialele din revistele Exhibition (realizat de Ben Hassett, cu risipa de ruj, imitand sangele!) si Loaded, reluate de Egotastic. KELLY BROOK  a aparut anterior si in  Playboy, intr-un pictorial fierbinte. KELLY BROOK este fost model de lenjerie, acum fiind actrita (a jucat in pelicula 3D “Piranha”). KELLY BROOK sustine ca nu tine nicio dieta si
nu viziteaza prea des sala de gimnastica, silueta mentinandu-si-o numai prin  sex. KELLY BROOK a avut mai multi iubiti cunoscuti, intre ei si actorul Jason Statham, fost sportiv, participant la Olimpiada in proba de sarituri de la trambulina.

KELLY BROOK s-a nascut pe 23 noiembrie 1979 (Kelly Ann Parsons), fiind fiica unei bucaterese. La 16 ani, a inceput cariera de model, apoi s-a remarcat cu sanii ei voluminosi ca Fata de la Pagina 3 din cotidianul Daily Star. KELLY BROOK este celebra si pentru desele ei aparitii de la televiziune, fiind gazda mai multor reality show-uri si judecator la “Britain Got Talent”.


Loading...

Comenteaza acest articol

1.000.000 euro pentru o noapte cu …? Afla ACTRITA si cine i-a propus asta

by   1 min
1