Home > Lifestyle > 1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

hagi-halepSimona Halep (22 de ani) a jucat finala la Roland Garros şi a ajuns până în semifinale la Wimbledon, iar aceste succese au dus-o pe locul 3WTA. Totul ar fi fost posibil cu ajutorul unui alt supercampion, scrie http://www.sportnews.ro/senzational-gica-hagi-omul-din-spatele-succesului-simonei-halep-cum-contribuit-regele-la-ascensiunea-campioanei-43387.html.

Gică Hagi a fost omul care a ajutat-o enorm pe sportiva din Constanţa. În urmă cu doi ani, ”Regele” le-a împrumutat 500.000. de euro părinţilor Simonei, aromâni ca şi el. Întreaga sumă a fost investită în cariera jucătoarei, conform www.ziarulring.ro.

Banii au fost împrumutaţi pentru o perioadă de trei ani, pe baza unei convenţii scrise, fără dobândă. Conform sursei citate, Hagi a pus însă o condiţie: dacă Halep intra în Top 20 în cei trei ani, atunci familia sportivei trebuia să restituie dublu, adică 1 milion de euro.

Simona Halep a negat vehement aceste informaţii: ”Nu este nimic adevărat. Cu domnul Hagi am început să vorbesc acum un an, cînd ne-am întîlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo”.

Halep a câştigat din ”sportul alb” 5,3 milioane de dolari brut şi a trecut pe primul loc în topul all-time al banilor obţinuţi din tenis de jucătorii români. Lider era până săptămâna trecută Andrei Pavel, cu 5,2 milioane de dolari.

UPDATE: Atat Simona Halep ca si Gica Hagi neaga vehement afirmatiile din presa! Unii spun ca mult prea vehement…

 

Articole asemanatoare
simona halep
Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Comenteaza acest articol

1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

by   1 min
0