Home > Lifestyle > 1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

hagi-halepSimona Halep (22 de ani) a jucat finala la Roland Garros şi a ajuns până în semifinale la Wimbledon, iar aceste succese au dus-o pe locul 3WTA. Totul ar fi fost posibil cu ajutorul unui alt supercampion, scrie http://www.sportnews.ro/senzational-gica-hagi-omul-din-spatele-succesului-simonei-halep-cum-contribuit-regele-la-ascensiunea-campioanei-43387.html.

Gică Hagi a fost omul care a ajutat-o enorm pe sportiva din Constanţa. În urmă cu doi ani, ”Regele” le-a împrumutat 500.000. de euro părinţilor Simonei, aromâni ca şi el. Întreaga sumă a fost investită în cariera jucătoarei, conform www.ziarulring.ro.

Banii au fost împrumutaţi pentru o perioadă de trei ani, pe baza unei convenţii scrise, fără dobândă. Conform sursei citate, Hagi a pus însă o condiţie: dacă Halep intra în Top 20 în cei trei ani, atunci familia sportivei trebuia să restituie dublu, adică 1 milion de euro.

Simona Halep a negat vehement aceste informaţii: ”Nu este nimic adevărat. Cu domnul Hagi am început să vorbesc acum un an, cînd ne-am întîlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo”.

Halep a câştigat din ”sportul alb” 5,3 milioane de dolari brut şi a trecut pe primul loc în topul all-time al banilor obţinuţi din tenis de jucătorii români. Lider era până săptămâna trecută Andrei Pavel, cu 5,2 milioane de dolari.

UPDATE: Atat Simona Halep ca si Gica Hagi neaga vehement afirmatiile din presa! Unii spun ca mult prea vehement…

 

Articole asemanatoare
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor
Inspira-te din stilul Simonei Halep
Cele mai populare cautari pe Google in 2014

Comenteaza acest articol

1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

by   1 min
0