Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

1 milion de euro! Afacerea HAGI – HALEP: care e adevarul?

hagi-halepSimona Halep (22 de ani) a jucat finala la Roland Garros şi a ajuns până în semifinale la Wimbledon, iar aceste succese au dus-o pe locul 3WTA. Totul ar fi fost posibil cu ajutorul unui alt supercampion, scrie http://www.sportnews.ro/senzational-gica-hagi-omul-din-spatele-succesului-simonei-halep-cum-contribuit-regele-la-ascensiunea-campioanei-43387.html.

Gică Hagi a fost omul care a ajutat-o enorm pe sportiva din Constanţa. În urmă cu doi ani, ”Regele” le-a împrumutat 500.000. de euro părinţilor Simonei, aromâni ca şi el. Întreaga sumă a fost investită în cariera jucătoarei, conform www.ziarulring.ro.

Banii au fost împrumutaţi pentru o perioadă de trei ani, pe baza unei convenţii scrise, fără dobândă. Conform sursei citate, Hagi a pus însă o condiţie: dacă Halep intra în Top 20 în cei trei ani, atunci familia sportivei trebuia să restituie dublu, adică 1 milion de euro.

Simona Halep a negat vehement aceste informaţii: ”Nu este nimic adevărat. Cu domnul Hagi am început să vorbesc acum un an, cînd ne-am întîlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo”.

Halep a câştigat din ”sportul alb” 5,3 milioane de dolari brut şi a trecut pe primul loc în topul all-time al banilor obţinuţi din tenis de jucătorii români. Lider era până săptămâna trecută Andrei Pavel, cu 5,2 milioane de dolari.

UPDATE: Atat Simona Halep ca si Gica Hagi neaga vehement afirmatiile din presa! Unii spun ca mult prea vehement…

 

ARTICOLE SIMILARE

Lovitura de teatru: FIUL nelegitim al lui SERGIU NICOLAESCU a cerut in justitie oprirea incinerarii!

Dieta ANDREEI MARIN chiar dă roade! Uite cât de mult A SLĂBIT

7 secrete ale pielii bronzate

realitatea

Cea mai grasa femeie din Romania e gravida in 8 luni! Cine e tatal

DANIELA CRUDU – cum ii arata picioarele dupa ce a continuat sa slabeasca!

Ce i-a spus Romaniţa Iovan lui Albert despre MOARTEA tatălui său, Adrian Iovan

Scrie un comentariu