Home > Lifestyle > Stiri > 10 amănunte pe care EL nu trebuie să le știe

10 amănunte pe care EL nu trebuie să le știe

1. Că nu-ți place de mama lui. Chiar dacă este certat cu ea, la un moment dat se vor împăca și vorbele tale îi vor rămâne întipărite. Ascultă-l, oblojește-l, dar ține-ți părerile doar pentru tine.

2. Că prietenii lui ți-au făcut avansuri. Va trebui să-i confrunte și dacă vreunul dintre amici neagă categoric, s-ar putea să-ți pui în pericol credibilitatea. Refuză avansurile politicos și vezi-ți de relația ta frumoasă.

3. Că ai înșelat în trecut. Nu vei face decât să-l îngrijorezi că vei proceda la fel și în cazul lui. Mai bine omiți astfel de povestiri din trecutul tău nebunatic.

4. Că prietena ta cea mai bună își înșală iubitul. Va presupune că stați amândouă la cafea și puneți țara la cale, tactici, nebunii. Mai bine să nu știe nimic despre asta.

5. Că are defecte fizice. N-o mai fi el chiar atât de tânăr și în formă, dar dacă îl vei critica, să te aștepți să-ți răspundă cu aceeiași monedă.

6. Că vrei să pleci. Nu e indicat ca la fiecare mică ceartă pe care o aveți să ameninți că îți faci bagajele și pleci. Nu te va mai lua în serios atunci când situația va fi cu adevărat gravă.

7. Că te deranjează cât câștigă. Åži mă refer la situația în care tu câștigi mai mulți bani. Oricum îl enervează și dacă îi mai spui și tu îl va scoate complet din sărite.

8. Cu câți bărbați ai făcut sex. Deși este una dintre primele sale întrebări, cel mai bine ar fi să eviți răspunsul. Prea puțini înseamnă că nu ai experiență, prea mulți te transformă într-o femeie cu moravuri ușoare.

9. Că ți se pare simpatic colegul de la IT. Åži pe tine te-ar enerva dacă ți-ar spune ce colege frumoase are, așa că nu-l ațâța degeaba. Păstrează poveștile astea pentru cafea cu prietenele.

10. Că nu ai încredere oarbă în el. Chiar dacă nu ai în totalitate, lui trebuie să-i dai senzația că ai băga mâna în foc pentru el. Astfel se va strădui să nu te dezamăgească.


Articole asemanatoare
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
Cupluri celebre ale anului 2017

Loading...

Comenteaza acest articol

10 amănunte pe care EL nu trebuie să le știe

by admin   1 min
0