Home > Lifestyle > Stiri > 10 cele mai nereușite operații la sâni ale celebrităților

10 cele mai nereușite operații la sâni ale celebrităților

Deja este cunoscut faptul că mai toate celebritățile de la Hollywood apelează la bisturiu pentru a-și "corecta" imperfecțiunile. Cu toate că au foarte mulți bani și la fel de multe relații, există totuși vedete care au avut surpriza neplăcută ca sânii lor să arate mai urât decât înainte de operație. Iată câteva celebrități care nu au avut parte de o operație la sâni, reușită:

10. Ivanka Trump

Este nefericit faptul că o fată atât de frumoasă, inteligentă și bogată precum Ivanka Trump, a ales niște implanturi la fel de mari ca cele alese de pornstaruri. Plus că dreptul pare mai mare decât stângul.

9. Janet Jackson
 

O surpriză nu atât de mare, având în vedere că în familia ei, și La Toya și Michael au fost obsedați de operațiile estetice. Janet pare să fi dormit prea mult pe partea dreaptă.

8. Victoria Beckham
 

Ba și le-a pus, ba și le-a scos, oricum ar fi, Victorioa și-a făcut sânii special pentru soțul ei care e înnebunit după minge.

7.Tori Spelling

Niciodată o prea mare frumusețe, plus că a dat greș cu sânii de când ne uitam la Beverly Hills.

6.Courtney Love
 

Se poate ca un sân să se topească?!

5.Susan Ward

S-ar putea să nu fi avut norocul să prindeți, când megeați la bunici, numai tvr1. Dar în caz ca da, atunci poate v-o amintiți pe actrița din Sunset Beach. Acum Susan e măritată cu un producător de la Hollywood care e cam zgârcit se pare…

4. Christina Aguilera

Brrrr!

3.Pamela Anderson
 

Din păcate, Pamela nu vrea să înțeleagă că mai multe operații nu-i fac sânii mai frumoși, ba chiar contrariul.

2.Tara Reid

Poate nici n-ar mai trebui să o menționăm pe Tara Reid care a devenit mai cunoscută din cauza operațiilor ratate, decât pentru rolurile ei.

1.Vivica A. Fox
 

Imaginea sânului chinuit al Vivicăi poate doar să ne facă să credem că acesta este rezultatul relației cu 50 cent.


Loading...

Comenteaza acest articol

10 cele mai nereușite operații la sâni ale celebrităților

by realitatea   1 min
0