Home > Lifestyle > Stiri > 10 cele mai scumpe nunți de vedete

10 cele mai scumpe nunți de vedete

1. Liza Minnelli și David Gest: Nunta a avut loc în anul 2002 și a costat 3.5 milioane de dolari. Michael Jackson a fost cavaler de onoare, iar Elizabeth Taylor dominșoară de onoare. Au participat peste 500 de oameni, iar tortul a avut 12 nivele.

2. Paul McCartney și Heather Mills: Deși au divorțat deja, tot în 2002 s-au căsătorit, iar evenimentul i-a costat 3 milioane de dolari. Printre invitați s-au numărat Elton John, Eric Clapton sau Ringo Starr.

3. Elizabeth Hurley și Arun Nayar: S-au căsătorit în 2007 și au scos din buzunar 2.7 milioane de dolari. Au avut parte de două ceremonii, una la castelul Gloucestershire din Marea Britanie, cealaltă în India.

4. Tom Cruise și Katie Holmes: Au spus "DA" în 2006 și i-a costat 2 milioane de dolari. Au fost prezenți la fericitul eveniment David și Victoria Beckham, Brooke Shield, Will Smith și mulți alții. Rochia miresei și costumul mireului au fost create de Girogio Armani.

5. Elizabeth Taylor și Larry Fortensky – Deși s-au căsătorit în 1991, nunta i-a costat tot 2 milioane de dolari. Jurămintele și le-au spus la Neverland-ul lui Michael Jackson, dar mariajul nu a durat decât 5 ani.

6. Christina Aguilera și Jordan Bratman: Au făcut pasul cel mare în 2005 și au plătit 2 milioane de dolari pentru toată distracția. Christian Lacroix a creat rochia de mireasă, iar imensul cort în care a avut loc petrecerea a fost ornat cu trandafiri, cristale și perdele argintii.

7. Elton John și David Furnish: Se iubeau de ceva timp, dar au putut să-și jurecre dință veșnică în 2005. I-a costat 1.5 miloane de dolari și au avut 600 de invitați.

8. Michael Douglas și Catherine Zeta Jones: Au devenit soț și soție în 2000 și au plătit 1.5 milioane de dolari. Rochia actriței a fost creată de Christian Lacroix.

9. Tiger Woods și Elin Nordegren: S-au căsătorit în 2004, au plătit 1.5 milioane de dolari și au închiriat un hotel întreg pentru invitatți. În plus, Tiger a închiriat toată flota și elicpoterele din Barbados pentru a garanta siguranța invitaților.

10. Eddie Murphy și Nicole Mitchell: Nunta a avut loc în 1993 la hotelul Plaza din New York. Mireasa a avut o trenă de 4m, dar cei doi au divorțat după 13 ani de căsnicie.

Articole asemanatoare
Articolele furate de la Hollywood recuperate după arestul bărbatului care spărgea casele vedetelor
Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii
antrenoarea
Antrenoarea celebrităților de la Hollywood a murit în condiții suspecte
nuntă
O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Loading...

Comenteaza acest articol

10 cele mai scumpe nunți de vedete

by realitatea   1 min
0