Tabu
lifestyle

10 conturi de Twitter de interes pentru comunitatea gay

Twitter este visul contemporan devenit realitate: informație laconică în timp real. Rapiditatea cu care crește numărul de utilizatori de Twitter este dovada că e o strategie de comunicare bine pusă la punct și că întregul Internet este remodelat de prezența acestei platforme. Conturile publicațiilor și organizațiilor gay nu au rămas în umbră și se conformează aceluiași principiu de comunicare rapidă. Mai jos găsiți câteva sugestii de conturi de Twitter gay interesante:

Biggaynews (13122 persoane urmăresc acest cont) este un fel de cuprins al Internetului gay, fiind disponibil și în spaniolă (biggaynoticias) și în franceză (biggaynouvelles). Fluxul de știri încearcă să fie echidistant și aproape mereu cu un pas înaintea celorlalte site-uri de știri.

Gaycom (9634 persoane urmăresc acest cont) este un making-of și un best-of al site-ului gay.com, cuprinzând atât știri cât și sugestii de divertisment. Spre deosebire de TheAdvocateMag nu evită nici presa de scandal.

Gayrightswatch (6997 persoane urmăresc acest cont) monitorizează evoluția drepturilor gay pe mapamond și trage un semnal de alarmă la încălcarea acestora.

GayTimesMag (6082 persoane urmăresc acest cont) este serviciul conex al publicației Gay Times. Update-urile nu vă vor încărca timeline-ul, fiind puține și la obiect, iar informațiile sunt întotdeauna verificate.

Angrygayfaggot (5191 persoane urmăresc acest cont) este contul de microblogging al unui blogger american în vârstă de 23 de ani, administrator al site-ului omonim. Știrile se îmbină cu informațiile personale și update-urile frecvente sunt deseori umoristice.

TheAdvocateMag (4446 persoane urmăresc acest cont) este contul oficial al revistei Advocate. Dacă vrei un alt tip de acces, direct și în timp real, la ultimele postări de pe site-ul publicației, atunci acest cont îți oferă update-urile necesare.

Gaybars (3038 persoane urmăresc acest cont) prezintă informații despre programul de divertisment al barurilor și cluburilor gay din întreaga lume.

Worldwidepride (1773 persoane urmăresc acest cont) are un ton militant și informațiile sunt în general despre paradele gay din întreaga lume și pașii făcuți în lupta pentru drepturi egale.

Abettergaylife (1498 persoane urmăresc acest cont) este identitatea de Twitter a secțiunii de lifestyle gay a site-ului about.com. Posturile sunt interactive, iar linkurile te ajută să fii la curent cu ultimele articole de pe site-ul about.com sau de pe alte site-uri.

Happygaynews (931 persoane urmăresc acest cont) prezintă informații despre evenimentele pozitive care au loc în comunitățile gay. Update-urile nu sunt foarte frecvente, dar veștile sunt întotdeauna îmbucurătoare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson vrea o față nouă

realitatea

Evenimente tabu martie

realitatea

La 40 de ani, Elena Lasconi a făcut nuntă în costum popular

Magnolia, Femeia fashion-power

realitatea

TOP 20 replici de despărțire folosite de bărbați

realitatea

Angelina Jolie, criză de isterie

realitatea

Scrie un comentariu