Tabu
Image default
lifestyle

10 filme care trebuie văzute anul acesta

“Iron Man 2” este un film de acțiune care se bucură de participarea unora dintre cele mai mari nume de la Hollywood: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mickey Rourke și Gwyneth Paltrow. Din fericire, nu mai e mult de așteptat pentru că filmul se va lansa pe 7 mai.

Pe lângă grijile obișnuite femeile din întreaga lume au acum una nouă. Lansarea “Sex and the City 2” este așteptată la nivel mondial, iar faptul că Carey, Samantha, Miranda și Charlotte ajung în deșert ne face extrem de curioși în privință filmului. Premiera, 27 mai.

“Prince of Persia: The Sands of Time”
  va fi cu siguranță unul dintre cele mai mari succese de casă din acest an. Trailerul a înnebunit deja pe toată lumea, iar popularitatea lui Jake Gyllenhaal a crescut amețitor. Filmul va fi lansat în sălile de cinema pe 28 mai.

Fanii seriei Twilight vor fi în extaz pe 30 iunie pentru că atunci se va lansa cea de-a treia parte, “Twilight: Eclipse”. Deocamdată toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se mai întâmplă în lumea misterioasă a vampirilor adolescenți și romantici.

“The Kids Are All Right”
este o comedie romantică și neagră care ne arată ce se întâmplă atunci când doi copii concepuți prin inseminare artificială, cu ajutorul unei bănci de spermă, își aduc tatăl în viața lor. Din distribuție fac parte Mia Wasikowska (“Alice in Wonderland”), Mark Ruffalo, Julianne Moore și Annette Bening. Premiera, 7 iulie.

“Inception”
este cel mai așteptat thriller al acestui an. Regizat de regizorul lui “Dark Knight”, Christopher Nolan filmul îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard și Joseph Gordon-Leptivant. Scenariul este unul extrem de captivant, dar complicat, DiCaprio însuși recunoscând că nu a înțeles mare lucru din el la început. Premiera, 16 iulie.

Filmele de acțiunea cu Angelina Jolie au avut mereu un succes imens. În “Salt”, care se va lansa pe 23 iulie, Jolie încearcă să-și dea seama dacă este sau nu spion rus. Între timp, bineînțeles, omoară, distruge și face cascadorii care merită văzute. 

“Eat, Pray, Love” ne-o va arăta pe Julia Robert în timp ce mănâncă în Italia, se roagă în India și se îndrăgostește în Bali. Oricum, nu prea contează ce face, pentru că toată lumea vrea să o vadă înapoi pe marile ecrane. Alături de ea, trei distinși domni de la Hollywood: James Franco, Javier Bardem și Billy Crudup. Premiera, 13 august.

“Scott Pilgrim Vs. The World”
este povestea unui tânăr rocker care, pentru a ajunge la inima alesei lui, trebuie să treacă de toți foștii ei iubiți. Un film numai potrivit pentru un sfârșit de vară pentru că filmul va putea fi văzut în cinematografe abia după 13 august.

“You Will Meet A Tall Dark Stranger”
este următoarea creație a lui Woody Allen, povestea complicată a vieții amoroase a unei familii. În rolurile principale sunt actori pe care vrem să îi vedem tot timpul, ca în toate filmele lui Allen, Naomi Watts, Anthony Hopkins, Josh Brolin și Antonio Banderas. Premiera va avea loc pe 23 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson, o pisica incinsa in Iron Man 2

realitatea

MIHAELA RADULESCU atacata violent de o alta PREZENTATOARE TV

Femeile au adus Ocean’s 8 pe primul loc în box office-ul nord-american

Andreea Damian

Lady GaGa se face vicar, adică popă!

realitatea

Kate Winslet, Jennifer Aniston şi Scarlett Johansson ajung pe Walk of Fame

realitatea

Helena Christensen: “N-am locuit niciodată cu un bărbat”

realitatea

Scrie un comentariu