Tabu
Image default
LIFE & LOVE

10 jucării sexuale ciudate

01. Åžtim cu toții că japonezii sunt înnebuniți după sex, așa că nu ne miră faptul că au creat o păpușă destinată acestui scop… carnal. Păpușile arată aproape ca o femeie reală și au o serie de accesorii (față, păr, etc.) care pot fi schimbate pentru ca "utilizatorul" să nu se plictisească. Prețul este unul pe măsura jucăriei: 6.500 de dolari. Avantajul psihologic invocat de producătorii: Nu fac niciodată scandal!

02. Compania producătoare de jucării sexuale Gigimodo a creat un "himen articial" care nu este chiar un himen, ci o punguță plină cu sânge artificial. Clienții sunt femeile care vor să mintă că sunt virgine sau nostalgicii care își doresc să retrăiască clipele magice ale deflorării.

03. Dildo-ul Obama poate fi achiziționat de orice persoană dispusă să plătească 35 de dolari. A fost inventat în preajma alegerilor prezidențiale din SUA și este comercializat în două variante de culori: Albastru Democratic sau Auriu Prezidențial.


04. Sacul-cadou
este destinat iubitorilor de bondage. Ce putem face cu el? Luăm partenerul și îl împachetăm / legăm în el până nu i se mai vede nici măcar o geană, iar el nu se mai prea poate mișca. Nu este recomandat claustrofobilor, chiar dacă producătorii sugerează că este atât de confortabil încât poți sta și o noapte întreagă legat în el.

05. Pentru utilizatorii ecologi ai jucăriilor sexuale a fost creat micuțul Sola. Un vibrator în formă de glonț cu cap de floare care se încarcă de la iubitorul soare. Prețul e destul de piperat: 70 de dolari. Dar ce te faci iarna?

06. Pentru 150 de dolari americani, domnii se pot bucura de "atingeri reale". Este vorba despre un aparat în care bărbații își pot introduce… știm noi ce și care creează un mediu ambiental extrem de real și asemănător cu sexul cu o femeie. Sigur că da!

07. Pentru asiaticii pudici a fost creat "paharul" plăcerii. Acesta arată ca orice pahar de cafea de la… Starbucks, doar că are o femeie apetisantă (cred ei) desenată pe el, iar conținutul este, de fapt, un țesut gelatinos în care dacă ai intrat… ieși extrem de satisfăcut. Se vinde împreună cu un lubrifinat special.

08. Probabil că vibratoarele Hello Kitty au fost create pentru adolescentele care au trecut de mult timp de vârsta adolescenței. Pentru a nu isteriza omeniarea cu prihănirea unui brand copilăresc, se vinde ca aparat de masat gâtul.

09. V-ați gândit vreodată să vă cumpărați o poală? Dacă nu, e timpul să aflați că puteți face acest lucru dacă aveți 142 de dolari în plus prin casă. Hizamakura Lap Pillow este o pernă în formă de poală de domnișoară pe care puteți dormi senzual.

10. Bling Bling sexual. Atât putem spune despre unul dintre cele mai scumpe vibratoare care există pe piața jucăriilor sexuale. Este placat cu aur de 18 karate, arată drăguț și prietenos și poate fi achiziționat pentru cel puțin 999 de dolari în funcție de locul de unde îl cumpărați.

FOTO: oddee.com

ARTICOLE SIMILARE

Robert Pattison + Kristen Stewart = Sex incredibil!

realitatea

Fanteziile sexuale ale femeilor

realitatea

Cum si-a distrus corpul cel mai sexy actor de la Hollywood

Diesel produce genunchiere pentru sex oral

realitatea

Cele mai banale motive pentru care ne îndrăgostim

Top 10 motive pe care le invocă femeile ca să încheie o relaţie

1 comentariu

copaciu_simina 14 January 2012 at 19:04

ce idei ciudate au chinezii astia , peste cativa ani ce vor mai produce?

Răspunde

Scrie un comentariu