Home > Sex-Relatii > 10 lucruri ciudate sau mai puțin cunoscute legate de sex

10 lucruri ciudate sau mai puțin cunoscute legate de sex

01. Atunci când faceți sex cu partenerii voștri, aceștia elimină testosteron prin transpirație. Inconștient, femeile simt asta ceea ce le excită foarte tare.

02. Popularul sărut francez nu prea este sănătos. În gura oamenilor se regăsesc cam 500 de tipuri de bacterii, iar jumătate dintre acestea își găsesc confortul maxim pe limbă.

03. Zilnic, cam 400.000.000. (patru sute de milioane) de oameni fac sex, iar aproximativ 4.000. încep o partidă chiar în momentul în care citiți aceste rânduri.

04. Căldura crește intensitatea orgasmului. Cu cât e mai fierbinte locul în care faceți sex, cu atât aveți mai multe șanse ca orgasmul să sporească în intensitate. Pentru asta puteți mulțumi vasocongestiei, mai pe omenește, fierbințeala pielii.

05. Vaginul este mai deștept decât vă imaginați. Sau poate mai șiret. Mișcările pelviene cauzate de orgasm nu fac altceva decât să direcționeze sperma spre ovule.

06. 73% dintre bărbații ajunși la vârsta de 70 de ani sunt încă potenți.

07. Endorfinele eliberate în timpul sexului pot alina durerile de cap. Așa că eterna scuză cu "mă doare capul" poate fi ușor combătută de acum încolo.

08. În 1609 un doctor a găsit cadavrul unui bărbat care avea două penisuri. De atunci și până acum au fost descoperite peste 80 de astfel de cazuri.

09. Viteza maximă cu care poate ajunge o senzație de excitare sau plăcere de la vagin la creier este de 251 de kilometri pe oră. Probabil de asta femeile sunt atât de înnebunite după Ferrari.

10. Asfixierea erotică are zeci de mii de fani în toată lumea pentru că mărește intensitatea orgasmului. Dar ucide. În afară de faptul că Michael Hutchence a murit așa, doar în Statele Unite mor, din această cauză, aproximativ de 500 de oameni anual.

Articole asemanatoare
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă
viața sexuală
Somnul, cheia pentru o viață sexuală satisfăcătoare
#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

Loading...

Comenteaza acest articol

10 lucruri ciudate sau mai puțin cunoscute legate de sex

by realitatea   1 min
0