Tabu
Image default
lifestyle

10 lucruri pe care nu le știați despre Brad Pitt

În caz că nu știați destule despre Brad Pitt – cu toate că nu există zi în care să nu se scrie despre el – citiți lista cu lucruri despre el pe care în mod normal nu le găsiți în articolele despre Brad:

-Brad Pitt este săgetător și s-a născut pe 18 decembrie.

-Numele său oficial este William Bradley Pitt. Puțin cam lung pentru Hollywood, plus că William sună puțin prea fancy pentru un actor.

-Când era la școală Brad era un tip foarte sportiv. A jucat baschet, golf, tenis și a făcut parte dintr-un cor, din echipa de debate, echipa de înot și cercul de actorie.

-În tinerețe, Brad a avut mari probleme cu acneea. Cu toate acestea nu i-au rămas semne pentru că a urmat tratamente.

-Înainte să fie cel mai dorit bărbat din lume, Brad a lucrat ca îngrijitor de piscine, ca șofer și ca delivery-boy. De asemenea Brad a mai fost mascota găină a unui restaurant.

-Brad Pitt a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din "Armata celor 12 maimuțe".

-Revista PlayGirl a publicat câteva poze cu Brad în pielea goală. Pozele au fost făcute de paparazzii, fără consimțământul actorului. Brad a dat în judecată publicația.

-Viața amoroasă a lui Brad a fost dintotdeauna picantă. Dacă în prezent crește patru copii cu Angelina Jolie, înainte Brad a fost logodit trei ani cu Gwyneth Paltrow și căsătorit cu Jennifer Aniston.

-Brad Pitt este un familist convins. De aceea zvonurile susțin că Brad se trezește în fiecare dimineață să le dea de mâncare copiilor, în timp ce Angi doarme.

-Brad Pitt este și generos. Actorul a ajutat la construirea a 150 de case în New Orleans și a donat unei fundații cinci milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Radulescu a incins atmosfera pe net!

Madonna a pierdut contractul cu Louis Vuitton în fața Larei Stone

realitatea

Octavian Radu pregateste trei investitii

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Protest homofob la înmormântarea lui Elizabeth Taylor

realitatea

MUST SEE: Ljublijana

realitatea

Scrie un comentariu