Home > Lifestyle > Stiri > 10 lucruri pe care nu le știați despre Madonna

10 lucruri pe care nu le știați despre Madonna

1. Cea mai mare frică

Madonnei îi este cel mai frică de…fulger. Se pare că vedeta are chiar o fobie, având în vedere că se sperie de moarte atunci când se anunță o furtună.

2.Record la înjurături

În timpul apariției ei în show-ul lui David Letterman, Madonna a pronunțat înjurătura tipic americană, "fuck" de 13 ori, i-a cerut lui Letterman să-i miroasă lenjeria intimă și a refuzat să plece din platou când i s-a terminat timpul de interviu.

3.Rude celebre

Printre rudele îndepăratate ale Madonnei se numără Gwen Stefani (verișoară), Celine Dion și Mark Walhberg, cu care a avut și o aventură, de altfel.

4.Catastrofa cola

În 1984 Madonna a fost plătită cu 5 milioane de dolari pentru promova Pepsi cola. După lansarea single-ului "Like a prayer" a dat naștere la atât de multe controverse încât reclama la Pepsi cola cu Madonna, a fost retrasă.

5.Geniu?

Se pare că Madonna are un iq de 140. Nu știm dacă a ajuns la acest rezultat după un test online.

6.Frații

Madonna are șapte frați și surori. Martin (alcoolic, rapper ratat), Anthony (asistent TV), Christopher (interior designer), Paula (dansatoare go-go și cântăreață), Melanie (publicistă), Mario (director de vânzări)și Jennifer (a cărei soartă rămâne necunoscută). Există zvonuri conform cărora Madonna ar fi tăiat legăturile cu frații ei din cauză că aceștia nu vor să urmeze Kabbalah.

7. Ice ice Baby

În 1992, Madonna a avut o relație de opt luni cu rapperul Vanilla Ice. Se pare că acesta ar fi declarat că Madonna îl suna noaptea ca să vadă dacă nu este cu vreo altă femeie.

8. Box-office fiasco

Este singura persoană care a primit premiile Zmeura de Aur pentru: cel mai slab actor (Swept Away), cel mai slab actor în rol secundar (Die Another Day)și cel mai slab cuplu (Swept Away).

9. Cartea Recordurilor

Single-ul "Hung Up" a fost pe primul loc în Iraq, Lituania, Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, Columbia, Danemarca, Estonia, Faroe Islands, Finlanda, Franța, Germania, Honduras, Ungaria, Indonezia, Israel, Italia, Japonia, Letonia, Liban, Luxembourg, Malta, Macedonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina și Marea Britanie, astfel intrând în Cartea Recordurilor.

10. Scriitoarea

Mulți oameni știu de faptul că Madonna a publicat cărți pentru copii, fără să știe însă despre ce e vorba în ele: The Adventures Of Abdi (morala: toate se întâmplă cu un scop), The English Roses (morala: gelozia e un lucru rău), Lotsa De Casha (morala: banii nu pot cumpăra fericirea), Mr. Peabody’s Apples (morala: bărfa e rea) și Yakov And The Seven Thieves (morala: oamenii răi pot face lucruri bune).

Articole asemanatoare
madonna
Terapia cu ozon, aliatul Madonnei în lupta cu oboseala cronică
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Comenteaza acest articol

10 lucruri pe care nu le știați despre Madonna

by realitatea   2 min
0