Home > Lifestyle > Stiri > 10 lucruri pe care nu le știți despre Angelina Jolie

10 lucruri pe care nu le știți despre Angelina Jolie

1.Ca adolescentă, Angelina Jolie a devenit deprimată când nu a putut să facă rost de contracte de modelling. Din această cauză a început să se taie cu obiecte ascuțite. Angelina a declarat că simțea asta ca pe o terapie.

2.Când avea 14 ani, Angelina, care urma cursuri de actorie, s-a lăsat și în schimb s-a hotărât să se facă antrepenor de pompe funebre.

3.Angelina este cunoscută pentru generozitatea ei, dar ce nu știți este că ea era la fel de generoasă și în tinerețe. Vedeta a jucat în cinci dintre filmele fratelui său făcute în studenție.

4.Åžtiați că Angelina a jucat și în videoclipuri muzicale ? Meat Loaf’s “Rock & Roll Dreams Come Through,” Antonello Venditti’s “Alta Marea,” Lenny Kravitz’s “Stand by My Woman” and The Lemonheads’ “It’s About Time”, Rolling Stones “#Anybody seen my baby” sunt doar câteva dintre ele.

5.Angelina obișnuia să fie foarte excentrică în tinerețe. În 1996, când s-a căsătorit cu actorul britanic Lee Miller, s-a îmbrăcat în pantaloni de piele și tricou alb, pe care a scris cu sângele ei, numele viitorului soț.

6.În timp ce era căsătorită cu actorul american, Billy Bob Thornton, purta la gât, la fel ca soțul ei, o sticluță cu sângele acestuia.

7.Fiica lui Angelina și a lui Brad Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, s-a născut în Swakopmund, Namibia și are pașaport nabimian.

8.Când a născut-o pe Shiloh, prețul primelor fotografii cu fetița a ajuns la 10 milioane de dolari. Angelina și Brad au donat întreaga sumă unei fundații.

9.Madam Tussauds a creat o figură de ceară a lui Shiloh când avea două luni. Este primul bebeluș recreat de muzeul Madam Tussauds.

10.Åži în final, Angelina are 13 tatuaje pe corp. Două dintre ele reprezintă două citate din Tennessee Williams, pe care și le-a făcut împreună cu mama sa. Iar patru tatuaje de pe braț reprezintă coordonatele geografice ale locurilor de naștere ale copiilor.


Loading...

Comenteaza acest articol

10 lucruri pe care nu le știți despre Angelina Jolie

by realitatea   1 min
0