Tabu
lifestyle

10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

1. Nu întârzia! Pe cei mai mulți oameni îi enervează lipsa punctualității, așa că sigur nu vei face o impresie prea bună. În cazul în care nu ai cum să ajungi la ora stabilită, anunță din timp!

2. Alegeți, de comun acord, un restaurant sau bar care să fie neutru, niciunui bărbat nu i-ar plăcea ca tu să te saluți cu toată lumea, iar el să nu cunoască pe nimeni.

3. Îmbracă-te potrivit! Adică nu te duce în trening, dar nici în rochia în care ai fost nașă. Ar fi bine să te interesezi în ce fel de  loc vă întâlniți și să te îmbraci potrivit pentru locul respectiv.

4. Nu te duce dezbrăcată! Adică fără fustă scurtă sau decolteu până în talie. O să creadă că ești ușuratică și te va trata ca atare.

5. Nu mânca cu gura deschisă! Am pus și regula asta de bunsimț pentru că lumea mai uită. Oricum, bărbaților nu le plac femeile fără maniere.

6. Nu vorbi la telefon! E valabil și în cazul mesajelor. Adică dă-l pe silent sau închide-l. Asta va demonstra respect și interes.

7. Nu te oferi să plătești nota. Orice bărbat se va simți umilit dacă faci asta!

8. Nu bea peste măsură pentru că primul lui impuls când te va vedea beată va fi să te lase acolo cu sticla ta de vin cu tot!

9. Nu divulga prea multe. Dacă voiau o carte deschisă, se duceau la bibliotecă. Lasă-i să te cunoscă treptat și nu-i obosi cu prea multe detalii.

10. Nu refuza o scurtă plimbare după ce ați luat masa decât dacă ai o scuză adevărată și bună. Altfel, vor fi siguri că nu te-ai simțit bine în compania lor.

ARTICOLE SIMILARE

Uite cum arata Delia, Iuliana Marciuc sau Anda Adam FARA MACHIAJ!

Cum se sărbătorește Valentine’s Day în lume

realitatea

Ben Stiller le interzice copiilor săi să-i vadă filmele

realitatea

Laura Cosoi, mult prea SLABA?

Pamela Anderson: Am luat cocaină

realitatea

Al Pacino, decorat de Obama

realitatea

Scrie un comentariu