Home > Agenda > stiri > 10 lucruri pentru care nu trebuie să apelezi la cea mai bună prietenă

10 lucruri pentru care nu trebuie să apelezi la cea mai bună prietenă

01. Nu este deloc indicat să-ți forțezi prietena cea mai bună să fie de partea ta atunci când te cerți cu o altă prietenă de-a voastră. Există riscul apariției unui nou conflict. Așa că mai bine îi ceri un sfat și o lași să fie neutră.

02. Nu-ți ruga niciodată cea mai bună prietenă să renunțe la un iubit pe care tu nu îl placi. E dovadă de egoism. Gândește-te la ea, poate că este foarte îndrăgostită.

03. În cazul în care te măriți, nu-ți obliga cea mai bună prietenă să poarte o rochie hidoasă de domnișoară de onoare doar pentru că tu vrei asta! Alegeți împreună rochia, iar ea te va iubi și mai mult și chiar se va simți bine la nunta ta.

04. Nu cerși petreceri surpriză. Poate că ea chiar îți pregătea una, iar rugămintea ta îi va strica orice plăcere.

05. Unele lucruri trebuie să le faci singură. Å¢ine minte! Epilatul inghinal nu se face cu ajutorul celei mai bune prietene! Poate fi un moment mai mult decât jenant.

06. Nu-ți ruga cea mai bună prietenă să te împrumute cu o sumă mare de bani! E posibil să nu poți să-i înapoiezi suma respectivă, iar banii pot fi subiectul unor conflicte iremediabile.

07. Nu-i cere o recomandare pentru un job la care nu te pricepi. Ea va ezita pentru că știe că nu ești pregătită, iar tu te vei supăra pentru că nu vrea să te ajute.

08. O partidă de swinging nu este recomandată între tine și iubitul tău și prietena ta cea mai bună și iubitul ei. E posibil ca momentul să devină mai mult decât penibil și să vă facă să nu mai vreți să dați ochii una cu cealaltă pentru o bună bucată de vreme. Așa că nu insista!

09. Asta e funny! Nu-ți ruga cea mai bună prietenă să devină iubita tatălui tău. Doar nu vrei să ajungi să-i spui "mami"!

10. În cazul în care te apucă febra croșetatutului, în niciun caz nu-ți pune cea mai bună prietenă să îți poarte prima creație!


Comenteaza acest articol

10 lucruri pentru care nu trebuie să apelezi la cea mai bună prietenă

by realitatea   1 min
0