Tabu
Image default
BEAUTY Slider

10 manichiuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Încearcă-le!

Fie că sărbătoreşti duminică Valentine’s Day sau Dragobetele autentic românesc, de pe data de 24 februarie, simbolurile iubirii sunt numai bune pentru a fi desenate pe unghii.

Am asociat mult timp culorile roz și roșu cu Ziua Îndrăgostiților. Aceste culori sunt superbe și ar trebui să le purtați pe toată unghia, dacă dorești. Dar doar pentru că îți place să fii în ton cu această sărbătoare a iubirii nu înseamnă că trebuie să alegi aceste nuanțe pentru unghiile tale pe 14 februarie.

Ce zici să schimbi puțin lucrurile și să optezi pentru altfel de desene pe unghii? Dappling în culori metalice? Să te joci cu palete ombré? Indiferent dacă ai o întâlnire cu prietenele, cu iubitul sau cu canapeaua, fă lucrurile puțin diferit în acest an.

Desenele în formă de inimioare, de buze, bomboane, flori, ursuleţi sau alte simboluri ale iubirii şi ale acestei sărbători au toate motivele să se afle pe unghiile tale cel puţin o dată pe an, cu această ocazie. Dar parcă sunt prea demodate, nu?

Nuanțele clasice de roz, alb, roșu vibrant trebuie să se regăsească pe unghiile tale… sau nu. Încearcă, de asemenea, glitterul, autocolantele și bijuteriile. Combinațiile cromatice sunt și ele foarte la modă în acest an.

Suntem siguri că unul dintre aceste modele de unghii te va inspira.

ARTICOLE SIMILARE

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Tabu Tabu

Ieslea modernă ⎢ Neoane și graffiti în Biserica Saint-Eustache din Paris

Ciocîrlan

Alain Delon și-a exprimat ultimele dorințe înainte să moară

Andreea Damian

De ce preferă bărbații să țină în secret relațiile amoroase

Andreea Damian

Cele 9 vaccinuri de care au nevoie adulții

Andreea Damian

Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu