Tabu
Image default
BEAUTYSlider

10 manichiuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Încearcă-le!

Fie că sărbătoreşti duminică Valentine’s Day sau Dragobetele autentic românesc, de pe data de 24 februarie, simbolurile iubirii sunt numai bune pentru a fi desenate pe unghii.

Am asociat mult timp culorile roz și roșu cu Ziua Îndrăgostiților. Aceste culori sunt superbe și ar trebui să le purtați pe toată unghia, dacă dorești. Dar doar pentru că îți place să fii în ton cu această sărbătoare a iubirii nu înseamnă că trebuie să alegi aceste nuanțe pentru unghiile tale pe 14 februarie.

Ce zici să schimbi puțin lucrurile și să optezi pentru altfel de desene pe unghii? Dappling în culori metalice? Să te joci cu palete ombré? Indiferent dacă ai o întâlnire cu prietenele, cu iubitul sau cu canapeaua, fă lucrurile puțin diferit în acest an.

Desenele în formă de inimioare, de buze, bomboane, flori, ursuleţi sau alte simboluri ale iubirii şi ale acestei sărbători au toate motivele să se afle pe unghiile tale cel puţin o dată pe an, cu această ocazie. Dar parcă sunt prea demodate, nu?

Nuanțele clasice de roz, alb, roșu vibrant trebuie să se regăsească pe unghiile tale… sau nu. Încearcă, de asemenea, glitterul, autocolantele și bijuteriile. Combinațiile cromatice sunt și ele foarte la modă în acest an.

Suntem siguri că unul dintre aceste modele de unghii te va inspira.

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

realitatea

Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut

Andreea Damian

Cum să compui o ținută de petrecere din garderoba ta?

Andreea Damian

Snoop Dogg şi Heidi Klum au lansat un single în colaborare – VIDEO

Andreea Damian

De ce nu este bine să te dai cu parfum la plajă

Andreea Damian

Masajul cu pietre jad – terapie asiatica pentru relaxare si drenaj limfatic

Scrie un comentariu