Tabu
Image default
LIFESTYLE

10 pasi pentru a depasi o zi proasta

Dimineata, in loc de micul-dejun “servesti” o cearta cu iubitul tau. In drum spre birou, constati ca ti-ai agatat dresul, intarzii la o intalnire importanta si ti-ai uitat si portofelul acasa. Iata 10 Pasi prin care poti depasi o zi proasta:

1. Asculta melodia ta preferata. Studiile au demonstrat ca muzica pozitiva poate face minuni cand vine vorba de un psihic la pamant.

2. Mangaie un animal. Animalele poarta cea mai sincera si pura iubire, nu ai cum sa nu zambesti la vederea unui ghemotoc de puf.

3. Spune-ti “Ei bine, macar am…” Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor. Ai o zi proasta la job? Macar ai un job! See our point?!

4. Adu-ti aminte care a fost ultimul motiv pentru care ai ras copios.

5. Ajuta pe cineva. Cand faci bine, te simti bine.

6. Suna-ti un prieten si vorbiti despre total altceva decat ce zi proasta ai. Nu investi si mai multa energie decat e necesar in lucrurile care deja au mers rau.

7. Gandeste-te ce ar face mama ta/persoana pe care o admiri in aceasta situatie.

8. Fii realista. Sunt oameni care au intr-adevar probleme grave, precum probleme de sanatate, decese in familie sau lipsa unui acoperis deasupra capului.

9. Nu te abate de la planurile tale. Daca tii o dieta sau de obicei iesi la alergat dupa o zi de munca, fa asta in continuare. Mentine-ti ritmul normal, ca si ziua ta sa revina la normal.

10. Ultimul, dar cel mai important pas este sa respiri. E doar o zi proasta, nu o viata proasta.

ARTICOLE SIMILARE

DRAMĂ pentru Diana Munteanu! “De trei zile Diana plânge non-stop”

realitatea

Câini care au SALVAT vieţi

George Clooney, pentru prima oara tatic

MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!

Cum să cumperi cadouri recesioniste

realitatea

Ce să NU le povesteşti prietenelor despre VOI

Scrie un comentariu