Tabu
FASHIONPEOPLESlider

10 secrete de stil de la Prințesa Diana

Prințesa Diana fost mereu în centrul atenției, dar există totuși câteva detalii interesante despre stilul ei pe care poate nu le-ai observat niciodată. Aceasta avea obiceiul să includă mici indicii în alegerile sale vestimentare, așa că și acum, după mai bine de 20 de ani de la decesul ei, încă descoperim lucruri noi.

Purta uneori două ceasuri. Se pare că unul dintre ele îi aparținea soțului ei, Prințul Charles, care considera că acest gest îi purta noroc în jocurile de polo. „Prințesa Inimilor” purta și o brățară specială, care i-a fost oferită de către prințul Charles. Conținea inițialele „W”, „H” și „C” (n.r. de la numele fiilor și soțului ei – William, Harry și Charles).

Dar și modul în care își așeza tiarele pe cap era impresionant. De fiecare dată când purta una, Diana lipea la baza ei un material de catifea în nuanța părului ei.

Prințesa Diana își asorta adesea dresurile cu ținutele. Nu a purtat niciodată tocuri foarte înalte. Lady Diana era o femeie foarte înaltă. Acea 1,78 m. De aceea prefera să poarte pantofi cu toc jos, ca să nu pară mai înaltă decât soțul ei, Prințul Charles.

Ceea ce puțini poate știau e faptul că Prințesa și-a ales inelul de logodnă dintr-un catalog. Spre deosebire de alte mirese regale cărora li s-a oferit un inel din tezaurul regal sau unul realizat la comandă de către un bijutier, când a venit timpul ca Diana să-și aleagă inelul de logodnă (Charles a cerut-o în căsătorie fără un inel), a ales pur și simplu unul din catalogul Gerrard.

Deși, cel mai probabil, a avut acces la multe bijuterii regale, prințesa Diana a purtat doar vreo două tiare în viața ei – Cambridge Lover’s Knot și Spencer Tiara. Pentru diferite ocazii, Diana purta coliere pe post de diademe.

Multă lume știe deja că Prințesa Diana iubea poșetele foarte mici, stil plic, pe care obișnuia să le ţină foarte aproape de piept. Abia de curând a fost aflat motivul pentru care avea acest obicei. Ea s-a gândit la acest mod de a le folosi pentru a evita ca presă de scandal și tabloidele cancan să aibă material pentru titluri scandaloase și imagini care i-ar fi afectat imaginea ulterior.

A avut propria sa tiara. Dacă vreun alt membru al familiei regale dorea să poarte o tiară pentru un eveniment, era necesar s-o ceară împrumut –  așa cum a făcut Diana pentru Knot-ul Cambridge Lover’s, care aparținea reginei. Cu toate acestea, pentru cealaltă tiara pe care a purtat-a ​​doar de două ori în viața ei nu a trebuit să ceară permisiunea, deoarece aparținea familiei sale.

ARTICOLE SIMILARE

Realitatea de zi cu zi influenteaza cautarile de pe site-urile porno?

realitatea

Chipurile Bellei Hadid, lui Kate Middleton și Kim Kardashian: noi tendințe în chirurgia estetică

Andreea Damian

Colectia Louis Vuitton de primavara face spectacol la Paris Fashion Week

realitatea

Preview cu Arizona Muse pentru colectia Prada de primavara

realitatea

Trend alert: Revine moda anilor ’70

realitatea

Smiling shoes de primăvară

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu