Tabu
Image default
CULTURE

10 solisti tineri si aratosi

V-ati plictisit de blugii lui Jon Bon Jovi, de limba lui Mick Jagger si de chiloteii lui Axl Rose? Nici o problema, rockul n-a secat, ci se poate lauda cu o noua promotie de solisti cu vino-ncoa’:

1. Julien Dore

Are 27 ani, face pe timidul, insa, nu se sfieste sa cante coverul Light My Fire al lui Jim Morisson, barbatul care acum patru decenii dadea pe spate regimente de hipioate. Ca orice francez care se respecta, stie sa-si aleaga vorbele si hainele. Acum doi an revista Elle l-a votat “cel mai sexy barbat al anului”. Cantaret de folk-rock, stra-stra-stra nepotul gravorului Gustave Dore il are pe vino-ncoa’, chiar daca in fata solistului de la The Doors nu ramane decat un Ersatz, ca sa citam titlul ultimului album al frantuzului.

2. Caleb Followill
La 27 de ani se bucura se succes in calitate de solist si chitarist al uneia dintre cele mai hot trupe (si familii) americane: Kings of Leon. In adolescenta, Caleb era atat de preocupat de lookul sau, incat facea jogging pe caldura si nu mai prididea cu flotarile. Intrebat adesea ce vrea sa zica megahitul Sex on Fire, solistul glumeste pe pagina oficiala a trupei: “Tot timpul a fost un element sexual în piesele noastre, asa ca m-am gandit sa adun toate aluziile sexuale intr-o singura melodie si sa nu mai am alte referiri pe restul albumului”.

citește în continuare pe 24fun.ro

ARTICOLE SIMILARE

Angajați Amazon, amenințați cu concedierea după ce au vorbit despre probleme de mediu

Andreea Damian

Sharleen Spiteri. Mărturisiri din viața privată

realitatea

3 cupluri celebre din care drama nu a lipsit

realitatea

Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei de 24 ianuarie

realitatea

Ruth Wilson spune că a părăsit serialul The Affair din cauza scenelor nud și a mediului „foarte toxic”

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu