Home > Fără categorie > 10 vedete care au cauzat scandaluri în avion

10 vedete care au cauzat scandaluri în avion

Ieri, una dintre ştirile cele mai citite a fost cea legată de scandalul în care a fost implicat Alec Baldwin.  Acesta a fost dat afară dintr-un avion pentru că nu voia să îşi închidă telefonul mobil pe care se juca un fel de scrabble. Baldwin nu este singura vedetă de la Hollywood care a creat scandaluri la bordul unei aeronave. De-a lungul ultimilor ani, mai multe celebrităţi s-au crezut “speciale” atunci cand venea vorba de zborul cu avionul. Din fericire, echipajele şi autorităţile i-au tratat ca pe oricare alt pasager.

Josh Duhamel. A fost implicat într-un incident similar cu cel provocat de Alec Baldwin. El a refuzat să îşi închidă Blackberry-ul după ce s-a îmbarcat şi a fost scos cu forţa de la bordul avionului. Ceilalţi pasageri au declarat că actorul înjura ca la uşa cortului şi o lua de sus pe însoţitoarea de bord care l-a rugat politicos să nu folosească telefonul în avion.

Justin Bieber a fost mustrat şi avertizat într-un avion al companiei australiene Qantas pentru că se plimba de nebun în timp ce avionul aştepta să primească acordul pentru decolare. Comportamentul său a fost considerat riscant pentru siguranţ lui şi a celorlalţi pasageri.

Brooke Mueller, fosta soţie a lui Charlie Sheen, a făcut un scandal monstru pentru că însoţitoarea de zbor nu a lăsat-o să vomite chiar înainte de decolare. Martorii la incident au declarat că Mueller era recalcitrantă şi cauta cu orice pret motive de cearta.

Whitney Houston a fost la un pas de a fi dată afară din avion pentru că a refuzat să îşi pună centura de siguranţă. Ea era nervoasă pentru că pierduse avionul cu care trebuia să zboare iniţial. Potrivit pasagerilor care au asistat la criza ei de nervi, interpreta nu era nici beată, nici drogată. Doar nervoasă.

Gerard Depardieu. A ajuns anul acesta pe prima pagină a ziarelor într-un fel care nu îi face onoare. El a făcut pipi într-o sticlă, în avion, pentru că însoţitorii de zbor nu i-au permis să meargă la baie înainte de decolare. Potrivit echipajului, Gerard nu a nimerit sticla 100%.

Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a fost dat afară dintr-un avion pentru că… avea pantalonii atât de lăsaţi încât i se vedeau chiloţii aproape în întregime.

Lui Kevin Smith i s-a interzis zborul cu un avion pe motiv că era prea gras. Din cauza greutăţii şi mărimii sale, actorul nu putea lăsa în jos mânerul scaunului, iar căpitanul a considerat acest lucru ca fiind prea riscant pe durata zborului.

Naomi Campbell a reuşit să fie arestată pe Heathrow, aeroportul din Londra. Ea a bătut un poliţist pe care îl considera vinovat de pierderea uneia dintre genţile ei.

Şi Courtney Love a fost arestată pe Heathrow. În 2003 ea a fost reţinută după ce a înjurat o însoţitoare de zbor. Martorii spun că văduva lui Kurt Cobain urla ca din gură de şarpe.

Lui David Hasselhoff i s-a interzis îmbarcarea la bordul unui avion al companiei British Airways pentru că a ajuns la aeroport în stare avansată de ebrietate. Martorii au declarat că David nu făcea scandal, dar că acesta era atât de beat încât nu se putea ţine pe piciare.

FOTO: hollyscoop.com


Loading...

Comenteaza acest articol

10 vedete care au cauzat scandaluri în avion

by realitatea   2 min
0