Tabu
Image default
FASHION

12 lansări HOT

1. Bond No.9

O nouă locație Madison se deschide pentru tine în Piața Dorobanți nr. 6. Acolo vei găsi un brand „hot”, Bond No. 9. Este prima linie de parfumuri dedicată unui oraș, iar fiecare parfum evocă ceva foarte specific New York-ului: Madison Soiree, Eau de New York, Wall Street, Chinatown, Andy Warhol Union Square. Pentru cele care nu au ajuns încă la N.Y., dar și pentru cele care au nostalgii legate de cel mai frumos oraș al lumii, așa cum îl numesc americanii.

2. LancOme Colecția de machiaj Onyx Splendor

Colecția toamnei 2008 evocă o eleganță divin de senzuală, pigmentată cu ritualuri de frumusețe din India. Ochii sunt perfect de­finiți cu onix negru profund, bu­zele sunt parfumat stră­­lucitoare, tenul atinge per­fec­țiu­nea, iar unghiile lucesc de la sideful sclipitor. Cel mai „hot“ produs al colecției, Lotus Splendor, este un duo pentru ochi și buze, ele­gant, prețios, o bijuterie.

3. Van Cleef &Arpels Feerie

Trandafiri bulgărești, iasomie egip­teană și unt de Orris, toate în­văluite și puse în evidență de violete, eternul simbol al poeziei și al farmecului. Este un parfum de poveste, o sticlă demnă de poșeta unei zâne, un must-have irezistibil.

4. Talika Lipocils

Dacă genele tale nu sunt atât de lungi pe cât ți-ai dori, încearcă Lipocils și vei avea rezultate în 28 de zile. Ce rezultate? Genele tale vor fi de nerecunoscut, luuuungi și dese. Expertul tratamen­telor spe­cifice este în Bu­curești, pe Calea Do­robanților 155, la bouti­que-ul Aequilibrium și la The Place Concept Store.

5. Dior Capture Totale Haute Nutrition

Lansată în 2006, linia Capture Totale a revoluționat la nivel global produsele anti-ageing de îngrijire a pielii. În 2008, linia combină îngrijirea globală anti-ageing cu nutriția intensă. Pentru a îndeplini cu brio toate nevoile pielii femeilor de peste 45 de ani, Capture Totale și-a concentrat întreaga expertiză anti-îmbătrânire pentru a crea trei produse noi, proiectate să acționeze asupra deshidratării și deficiențelor pielii mature.

6. Chanel Lift Lumiere

Un fond de ten care aduce chipului tău atingerea tinereții. Lumina este elementul esențial și indispensabil în ștergerea instantanee a semnelor îmbătrânirii, iar Lift Lumiere este conceput având la bază complexul LiftOptic care creează o iluzie optică benefică tenului tău.

7. Guerlain Men. Pentru animalul din El!

Acorduri remanente de lime, frunze de mentă strivite, rom jamaican din belșug. Mojito. Hmmm, parfum cu aromă de mojito. Designul sticlei realizat de studioul de design de automobile Pininfarina, o legendă în lumea brandurilor de lux masculine. Încă nu ești curioasă?

8. Paco Rabanne 1 million

Întrebarea care se pune în cazul noului parfum al casei este ce îți dorești mai mult, parfumul sau sticla?“ Aurul este simbolul puterii, al regalității, are o semnificație profund virilă”, asta spune Paco Rabanne. Iar despre parfum, Rabanne spune că este o aromă stranie cu vibrații pozitive. Este un must-have cu siguranță!

9. Salvador Dali It Is Love

Pentru Salvador Dali, o pereche de buze întredeschise în așteptarea unui sărut a constituit cea mai senzuală, intimă și irezistibilă sursă de inspirație. Întotdeauna avangardist și nonconformist, a fost primul care a folosit buzele în arta sa ca simbol al feminității absolute. Lucrarea artistului a fost reinterpretată în esențele casei și a devenit sem­nă­tură și simbol. ITISLOVE celebrează eternul feminin, tulburătoarea delicatețe a unei femei, șarmul ei subtil, trupul grațios și senzualitatea ei explozivă și seducătoare.

10. CK One Collector

Noul flacon celebrează deja clasicul parfum unisex CK One este în ediție limitată și este îmbrăcat în culori vibrante cu accente rock. Prin motivele desenului de inspirație multiculturală, Calvin Klein a dorit să sublinieze că parfumul poate fi purtat de orice bărbat sau femeie, indiferent de vârstă sau cultură.

11. Qlarivia Apa imaculată

Se pare că are că un renumit colectiv de specialiști români, coordonat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice – ICSI din Râmnicu Vâlcea, a descoperit secretul tinereții. Apa Qlarivia are un conținut scăzut de deuteriu, cu peste 5 ori mai mic decât în cazul apei obișnuite. Se utilizează ca supliment alimentar, în primul rând pentru a încetini îmbătrânirea. Se poate folosi prin consum ca atare și prin încorporarea în creme, datorită efectelor sale dermatologice, și anume în gama Deuteria Lux.

12. E. Coudray

În secolul al XVIII lea, Edmond Coudray, medic chimist francez, devine furnizor de ape de colonie, creme, săpunuri, unguente și alte pomezi, la curțile regale ale Angliei, Italiei, Austriei, Portugaliei, Bra­ziliei și Rusiei. După aproape două secole, acest brand este încă cunoscut și acum ne putem bucura și noi de produsele sale sofisticate și cu ușor parfum desuet. Disponibile în Beautik Haute Parfumerie.

ARTICOLE SIMILARE

Karlie Kloss pentru Dior

realitatea

Bridal Fashion Week

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Andreea Damian

H&M lansează colecţia Conscious cu ţinute din materiale reciclabile

realitatea

Târg Green Fair – creații handmade

realitatea

Mult negru in Vogue China

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu