Home > Lifestyle > Stiri > 12 transformări ale actorilor în filme

12 transformări ale actorilor în filme

Actorilor li se cere frecvent să-și schimbe aspectul fizic pentru filme, dar uneori transformările sunt mai reale decât credem noi. O listă cu 12 celebrități care nu au apelat numai la machiaj, ci au mers mai departe de atât:

1.Renee Zellweger în Bridget Jones
Pentru rolul ei din Bridget Jones, Renee s-a îngrășat cu 13 kilograme. Este probabil una din puținele vedete de pe listă, care arată mai bine după transformare.

2.Charlize Theron în Monster
Clar e vorba de machiaj – dar aici nu vorbim numai de partea fizică și de faptul că și Charlize s-a îngrășat mult pentru rol, ci despre schimbarea de atitudine. E greu să crezi că femeia din prima poză este aceeași femeie frumoasă și grațioasă din a doua poză.

3.Hilary Swank în Boys don’t cry
În acest film, Hilary joacă rolul unei fete carețși dorește să fie băiat. Filmul este bazat pe o pogveste reală, iar Hilary a luat Oscarul pentru acest rol.

4.Ellen Burtsyn în Requiem for a dream
Ellen Burtsyn, cunoscută publicului pentru rolul mamei din The Exorcist, apare în Requiem for a dream în rolul unei femei dependente de pastile speed pentru pierderea greutății.

5.Benicio del Toro în Fear and Loathing in Las Vegas
De obicei un bărbat aranjat și macho în filme, în Fear and Loathing Benicio joacă rolul unui avocat supraponderat, dependent de droguri.

6.Jared Leto în Chapter 27
Jared Leto s-a îngrășat îngrozitor de mult pentru a juca rolul asasinului lui John Lennon.

7.Gary Oldman în The Contender
Gary Oldman este un actor foarte versatil cu o reputație în a se adapta oricărui rol. O altă transformare a actorului este personajul Drexel din True Romance.

8.Donnie Wahlberg în The Sixth Sense
Cunoscut mai mult în calitate de cântăreț în formația New Kids on the Block, în acest film Donnie joacă rolul unui pacient psihopat.

9.Edward Norton în American History X
Cu acest rol, Edward Norton a schimbat opinia publicului despre el. În acest film, Edward și-a schimbat nu numai look-ul, dar și atitudinea de băiat bun pe care o avea în celelalte filme.

10.Robert de Niro în The Untouchables
În acest film Robert de Niro este total schimbat, cu multe kilograme în plus și o chelie. De Niro îl joacă pe Al Capone.

11.Gerard Butler în 300

Gerard Butler a trebuit să muncească mult pentru a arăta așa cum apare în film.

12.Christian Bale în The Machinist
Pentru rolul insomniacului Trevor Reznik, Christian Bale a slăbit 28 de kilograme. Aceasta este cea mai mare greutate dată jos de un actor pentru un rol.

(clic pe poze pentru a le vedea in intregime)

Articole asemanatoare
antrenoarea
Antrenoarea celebrităților de la Hollywood a murit în condiții suspecte
Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală
Vedete de la Hollywood care seamănă ca două picături de apă
transformări
9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

Loading...

1 Response

  1. Nathanna

    Buna! Sunt frumoase polzee si stiu sigur ca este un loc obsolut superb intrucat am ajuns si eu acum 2 ani acolo si am stat cu cortul. Am fost cu masina, insa anul acesta am dori sa mergem cu trenul. Problema e ca nu stiu unde ne-ar putea lasa trenul si care ar fi cel mai apropiat mijloc de transport pana acolo..Stii ceva?…Multumesc anticipat!

Comenteaza acest articol

12 transformări ale actorilor în filme

by realitatea   2 min
1