Tabu
CULTURESlider

Descopera ce spun visele despre tine!

Primul lucru care imi vine in minte atunci cand ma trezesc este o amintire din povestea unui vis, din noaptea respectiva. Ti s-a intamplat si tie cu siguranta si nu-mi spune ca nu ai vrut sa stii ce inseamna acel vis. Pe DreamGeek.ro poti descoperi aspecte interesante despre puterea emotiilor umane, despre modul cum ne afecteaza visele, ce inseamna ele, care este legatura dintre vise si sanatatea oamenilor.

Cand te trezesti este posibil sa iti amintesti un vis complet sau doar sentimentele pe care le-ai avut in timp ce visai, experientele de frica, groaza, fericire, agonie, tristete, unele amintiri din visul respectiv. Poti sa-ti amintesti doar cateva imagini, situatii sau oameni, poti avea vise colorate sau nu, despre toate acestea afli pe DreamGeek.ro.

Visele iti afecteaza somnul si starea de spirit. Ce spun specialistii despre anumite vise si ce inseamna ele devine interesant pentru oricine, mai ales pentru artisti, care se spune ca viseaza si cu ochii deschisi, dar si ca au vise colorate in timp ce dorm. Interpretarea viselor se face usor dupa cuvantul-cheie, care se cauta in ,,cartea de vise” online de pe DreamGeek.ro.

descopera-ce-spun-visele-despre-tine-dreamgeek-ro1

Exista mai multe tipuri de vise

Visele sunt foarte diferite, pot fi frumoase, vesele, logice, coerente, dar si teribile, urate, care pot da o senzatie de apasare si chiar te pot trezi din somn. Indiferent de vis, cert este ca lumea viselor este un cumul de evenimente care nu exista in realitate. Totusi aceste evenimente ne afecteaza cumva, ne amintim de ele o perioada de timp si multi oameni considera ca trebuie studiate cu atentie si interpretate. Exista oameni care stiu sa explice visele si cred ca ele pot prevesti anumite lucruri. Despre vise s-au scris multe carti, sunt artisti care au pictat tablouri fiind inspirati de visele frumoase sau de anumite cosmaruri, ori scriitori care au creat romane in care povestea a fost inspirata dintr-un vis. Tolstoi si F. Goya sunt astfel de artisti care credeau ca visele le pot influenta viata.

Visele ne poarta cu gandul intr-o lume invizibila, ne pot influenta deciziile pe care le luam in lumea reala, vizibila. Ele pot fi explicate chiar daca unii le considera doar niste ecouri alegorice si ne pot face sa percepem intr-o oarecare masura lumea invizibila, pe care o traim astfel in timp ce dormim. Despre alegoria sufletului nostru cu privire la faptul ca visam o lume altfel, sau traim o poveste anumita in timpul somnului, putem afla pe acest site si putem descoperi semnificatia unor elemente din vis, care ne dezvaluie ceea ce nu stim si ar putea fi interesant.

descopera-ce-spun-visele-despre-tine-dreamgeek-ro2

Pe site-ul DreamGeek.ro se poate afla ce inseamna visele, cum ne ghicim in cafea, cum ne ghicim in palma, despre practici de divinatie care apar in aceasta lume, care prezinta interes pentru oameni sau sunt studiate din curiozitate de pasionatii de acest domeniu. Ghicitul in cafea nu necesita abilitati speciale, deci poate fi invatat de oricine si astfel poate deveni un mod placut de a te distra. Simbolurile si semnele formate in zatul de cafea se pot interpreta, pot fi negative sau pozitive, pot reprezenta animale, pasari, obiecte, litere, cifre, flori, oameni, toate avand diferite intelesuri, pot insemna ceva.

Chiromantia (sau ghicitul in palma) a devenit astazi un capitol interesant deoarece un specialist in aceasta arta poate identifica chiar si ce ocupatie i se potriveste unei persoane dupa depistarea talentului sau a capacitatilor sale citite in palma. Daca vrei sa vezi articole despre chiromantie si ghicit in cafea intra pe site-ul DreamGeek.ro, care continua sa ofere informații interesante legate despre aceste proceduri de aflare a destinului sau a caracterului cuiva.

ARTICOLE SIMILARE

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Andreea Damian

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

Dieta banală cu care Luminiţa Anghel a reușit să slăbească

Andreea Damian

Prinţul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. Era cel mai longeviv prinț consort al Marii Britanii

Andreea Damian

VALENTINO ⎪ Haute Couture Show la Palazzo Colonna

Ciocîrlan

Theo Rose a făcut primele declarații după naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei

Andreea Damian

Scrie un comentariu