Tabu
PEOPLE Slider

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

celebrități

Uneori, celebritățile trebuie să își schimbe numele ca să sune mai bine sau pentru a nu fi confundate cu alte persoane celebre. Foarte des, ele găsesc nume noi folosind poreclele din copilărie sau pur și simplu inventează ceva nou.

Iată câteva dintre celebritățile care și-au schimbat numele!

Ornella Muti – Francesca Romana Rivelli

Francesca Romana Rivelli a primit numele de scenă, Ornella Muti, la vârsta de 15 ani, când a apărut în filmul „The Most Beautiful Wife”. Regizorul filmului, Damiano Damiani, i-a oferit tinerei actrițe un nume de scenă pentru a ficonfundată cu actrița italiană, Luisa Rivelli.

Ralph Lauren – Ralph Lifshitz

Ralph Lifshitz s-a născut într-o familie de imigranți evrei. La vârsta de 16 ani, viitorul designer și-a schimbat numele în Lauren.

Jean-Claude Van Damme – Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Jean-Claude Van Varenberg și -a schimbat numele într-o versiune mai scurtă, pentru a fi mai ușor de pronunțat.

Vivien Leigh – Vivian Mary Hartley

La începutul carierei sale, agentul ei a convins-o că numele Vivian Hartley nu se potrivește pentru o actriță. Așa că a decis să folosească numele Vivien Leigh.

Angelina Jolie – Angelina Voight

Adevăratul nume al Angelinei Jolie este Voight. Dar relația dificilă cu tatăl ei a făcut-o să ia un al doilea nume, Jolie.

Blake Lively – Blake Brown

Blake Lively a avut un nume diferit atunci când s-a născut – Brown. Dar a decis să folosească în schimb numele de familie al mamei sale.

Antonio Banderas – José Antonio Domínguez Bandera

José Antonio Domínguez Bandera are un nume destul de lung, ceva obișnuit pentru oamenii din Spania. Dar în cariera profesională, folosește o versiune mai scurtă, Antonio Banderas.

Liv Tyler – Liv Rundgren

Liv Tyler s-a născut cu numele Liv Rundgren și, de multă vreme, a crezut că tatăl ei era muzicianul Todd Rundgren cu care mama ei era căsătorită. Dar adevărul a fost descoperit atunci când Liv a observat că semăna mai mult cu tatăl ei real, solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler.

Bruno Mars – Peter Hernandez

Peter Hernandez este de fapt celebru sub numele de Bruno Mars. La 2 ani avea porecla Bruno, pentru că arăta ca luptătorul Bruno Sammartino.

Alicia Keys – Alicia Augello Cook

Alicia Keys, care deține 15 premii Grammy, este de fapt Alicia Augello Cook.

Michael Kors – Karl Anderson

Celebrul designer american, Michael Kors , este de fapt Karl Anderson. Michael a început să proiecteze haine la vârsta de 19 ani și mai târziu, colecțiile sale au avut un mare succes.

Bonnie Tyler – Gaynor Hopkins

Gaynor Hopkins și-a schimbat prima dată numele în Sherene Davis pentru a evita ca oamenii să o confunde cu o cântăreață de folk din Galeza, pe nume Mary Hopkin. Mai târziu, când a semnat un contract cu RCA Records, i s-a sugerat să-și schimbe din nou numele. A găsit un nume nou – Bonnie Tyler.

Joaquin Phoenix – Joaquin Bottom

Numele real al lui Joaquin Phoenix este Bottom. Dar părinții lui au decis să-și schimbe numele de familie în Phoenix – pasărea care a renăscut din cenușă.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

realitatea

Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii

Andreea Damian

Proaspat tata de FETITA, Mihai Petre isi ia …PUSCA!

De ce doamnele familiei regale britanice poartă pălării și după ce criterii le aleg

Andreea Damian

Anna Wintour, la 70 de ani. De ce editorul Vogue joacă un rol vital pentru industria de fashion

Andreea Damian

Un artist a ilustrat cum serviciile secrete ne supraveghază smartphone-urile

realitatea

Scrie un comentariu