Tabu
Image default
lifestyle

13 semne că partenerul îţi este infidel!

Dacă ai dubii potrivit cărora partenerul nu îţi este tocmai fidel, ar fi bine să arunci o privire peste aceste 13 semne.

1.Dacă simţi că petrece mai mult timp fără tine, şi nu serviciul este cel care îi consumă timpul, atunci poate ar trebui să te gândeşti de ce nu mai petreceţi suficient timp împreună.

2.Dacă tu porţi rochia cea roşie şi nici măcar n-a observat că ai scăpat de pantalonii ăia scurţi din secolul trecut, atunci sigur are un motiv pentru care nu-ţi face niciun compliment.

3.Dacă încă are în mână o carte când tu te perinzi prin casă goală, ar trebui să-ţi dea clar de gândit.

4.Dacă în timpul partidei de sex se gândeşte la orice altceva decât la ceea ce se întâmplă acolo, ceva clar nu este la locul lui.

5.Dacă te crede piesă de mobilier şi nu-ţi vorbeşte, sigur este o problemă pentru care el nu vrea să interacţioneze cu tine.

6.Dacă face dintr-odată toate lucrurile care ştie că-ţi displac, sigur ştie unde va duce şi nu se fereşte de asta.

7.Dacă de fiecare dată când îi sună telefonul părăseşte încăperea, motivând că e de la serviciu, poate că nu este tocmai un semn că poţi avea încredere în ce spune.

8.Dacă întârzie mereu acasă şi singura lui scuză este că a fost reţinut, poate ar trebui să te întrebi de ce anume este reţinut de fiecare dată.

9.Dacă lipseşte de acasă câte 2-3 zile pentru a pleca în călătorii de afaceri neplanificate, ar trebui să te gândeşti ce fel de afaceri face şi mai exact cu cine.

10.Dacă de fiecare dată când îi pomeneşti de viitorul relaţiei refuză să asculte, nu înseamnă că-i place să fie spontan ci poate că nu vrea să se gândească la viitorul alături de tine.

11.Disponibilitatea  bruscă şi afectivitatea lui excesiva ar trebui să-ţi dea iarăşi de gândit. Toate lucrurile astea s-ar putea întâmpla pentru că se simte vinovat de ceva. Ar fi bine să aflii ce sau cine este acel „ceva”.

12.De fiecare dată caută un motiv de ceartă pentru ca mai apoi, să părăsească domiciliu pentru câteva ore, motivând că aşa se linişteste-te. Oare ce sau cine anume îl linişteşte cu adevărat?

13.Se poartă ca un vinovat în momentul în care faci ceva pentru el. Făcând ceva drăguţ, forţezi trişorul să se gândească la ceea ce face.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria și David Beckham fac încă un copil

realitatea

Mihaela Radulescu si Andreea Marin, REACTII PUTERNICE cand au aflat ca vor fi colege

Geanina Ilies – machiajul dureaza de 15 ori mai mult decat emisia!

Lady Gaga deranjată de faptul că “i-a fost insultat vaginul”

realitatea

Poza cu Kylie Minogue îmbrățișând un urs de pluș, cenzurată de Facebook

realitatea

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

Scrie un comentariu