Tabu
FASHION

13 trucuri care scot din încurcătură orice femeie. Al șaselea e cel mai tare

trucuri

Există trucuri care ne fac viața mai ușoară nouă femeilor și ne pot scoate adesea din încurcătură. Aceste secrete sunt extraordinare și toate doamnele trebuie să le cunoască. Fie care e vorba despre o simplă pată pe bluza preferată, ori o greșeală de stil ne strică ziua la birou, nu ezita să folosești cu încredere sfaturile de mai jos. Vei rămâne surprinsă cât de folositoare îți pot fi!

 1. Pentru petele de transpirație de la subraț folosesc un tampon de zi. Va fi salvarea ta dacă te afli într-o situație stresantă sau când aerul devine irespirabil.trucuri
 2. Petele de deodorant de pe haine se înlătură foarte ușor cu un șervețel umed pentru bebeluși.
 3. Blugii nu vor mai ieși din cizme dacă îi prinzi cu ajutorul unei cleme.
 4. În imaginea de mai jos găsești pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți sufleca mânecile de la cămașă ca un profesionist!
 5. Fermoarul pantalonilor îți joacă feste? Rezolvă problema cu ajutorul unui inel pentru chei.
 6. Colțurile gulerului de la cămașă nu vor mai fi încrețite dacă le „calci” cu ajutorul plăcii de îndreptat părul. Ingenios, nu-i așa?
 7. Mirosul neplăcut din încălțările tale dispare dacă pui în ele pliculețe de ceai. Sunt parfumate și la îndemâna ta.
 8. Petele galbene de pe haine provocate de transpirație dispar dacă pulverizezi sucul de la o lâmâie pe ele înainte de a băga rufele la spălat. Rezultatele sunt garantate!
 9. Cum redai moliciunea țesăturilor? Ții articolul de îmbrăcăminte în apă cu sare iar după 3 zile vei simți diferențele.
 10. Adori ținutele sexy fără bretele, dar ești adesea pusă într-o situație stânjenitoare din cauza sutienului care o ia la vale? Rezolvă problema cu ajutorul elasticelor.
 11. Asigură-te că nu vei mai pierde niciun nasture de la cămașa preferată cu ajutorul unui lac de unghii transparent.
 12. Transformă-ți încălțămintea într-un impermeabilă cu ajutorul cerei de albine.
 13. Când blugii sunt prea lungi și nu reușești deloc să-I aranjezi ca să porți cizmele tale preferate, trucul de mai jos te va scoate din încurcătură.

Foto: Pinterest

ARTICOLE SIMILARE

Burberry face fashionistorie cu transmisii 3D

realitatea

Top 10 filme stylish

realitatea

Styling și Shopping de performanță toata luna martie

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu