Tabu
Image default
lifestyle

14-15 mai, Noaptea Albă la Samsung IMAX

Noaptea Albă la Samsung IMAX, divertisment și știință într-o experiență 3D nemaivăzută

Samsung se alătură evenimentului Noaptea Albă a Muzeelor și oferă intrare liberă la Samsung IMAX în noaptea de 14 spre 15 mai pentru o experiență de vizionare inedită destinată publicului larg; a doua zi, sunt invitați la cinematograf și copiii din programul SOS Satele Copiilor

București, 11 mai 2011 – Samsung Electronics România se alătură evenimentului Noaptea Albă a Muzeelor din noaptea de 14 spre 15 mai, deschizând către public porțile Samsung IMAX din cadrul Cinema City Cotroceni – prima sală de cinema de acest gen din România – printr-o experiență 3D educativă și fascinantă în același timp.

Vizitatorii vor putea viziona, în mod gratuit, între orele 22:00 și 03:00, documentarul „Stația Spațială”, un film 3D ce prezintă povestea Stației Spațiale Internaționale.

Documentarul „Stația Spațială”, primul film 3D despre spațiul cosmic, a fost realizat în parteneriat cu NASA și narează istoria Stației Spațiale Internaționale, de la nașterea acesteia, la dificultățile cu care s-au confruntat cei 44 de astronauți în timpul vizitelor pe teritoriu extraterestru. Tehnologia de ultimă oră transformă această experiență de vizionare deosebit de educativă într-una în egală măsură palpitantă; realismul incredibil al tehnologiei IMAX recreează detalii inedite, precum iluzia trăirii unei lansări de rachetă spațială de la doar câțiva metri.

„Inovarea continuă căreia Samsung i s-a dedicat de-a lungul anilor nu este doar un simplu mijloc de divertisment, ci poate contribui la experiențe mult mai interactive și mai complete de educare,” a declarat Mihaela Stănoiu, director de marketing al Samsung Electronics România. „De aceea, Samsung a ales să se alăture Nopții Albe a Muzeelor oferind publicului posibilitatea de a viziona un veritabil  muzeu virtual, acela al Stației Spațiale Internaționale, adus la viață prin intermediul tehnologiei IMAX.”

În dimineața de 15 mai, la ora 10:00, sunt așteptați la vizionarea aceluiași film copiii din cadrul programului SOS Satele Copiilor. Pe lângă experiența documentarului, copiilor li se va vorbi despre aspecte ce țin de știința spațiului cosmic, detalii inedite despre planeta noastră sau despre sistemul solar. De asemenea ei vor face un tur al salii de proiectie si li se va explica modul de funtionare al aparaturii si tehnologiile folosite pentru filmele 3D care ruleaza in Samsung IMAX.

Samsung nu se află la prima acțiune destinată ajutorării copiilor defavorizați. Încercările de a face viața acestora cât mai plăcută se află în permanență pe agenda Samsung, fiind integrate în cadrul platformelor de CSR locale și globale ale companiei, adresate în special tinerilor.

„Pentru copii, asigurarea accesului la educație este la fel de importantă ca cea a unor bune condiții de dezvoltare fizică și psihologică,” a adăugat Mihaela Stănoiu. „De aceea, Samsung s-a implicat activ în sprijinirea copiilor defavorizați, incluși în programul SOS Satele Copiilor. Anul trecut, Samsung l-a invitat pe Cristian Chivu să ia parte într-o acțiune educațională destinată acestora ce avea ca tema centrala promovarea unui comportament eco, protejarea planetei si beneficiile reducerii consumului de energie electrica pentru mediul inconjurator. Ne amintim cu mare drag bucuria din ochii micuților atunci când Cristi le vorbea despre comportamentul ecologic și le explica noțiuni-cheie precum reciclare, energie, poluare și protejarea mediului înconjurător.”

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajaţi în 206 de birouri din 68 de ţări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor și LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe informaţii.

ARTICOLE SIMILARE

Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest 2012 (ediţia a 4-a)

Lady GaGa i-a şocat pe producătorii show-ului “American Idol” – FOTO

realitatea

SINUCIDERE? Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-un hotel din Viena

Tablouri renascentiste cu celebrități

realitatea

Ghici cine se plimbă prin Los Angeles

realitatea

Michael Jackson se operează azi

realitatea

Scrie un comentariu