Home > Slider > 14 celebrități care nu folosesc Social Media

14 celebrități care nu folosesc Social Media

social media

Mulți dintre noi nu ne putem imagina o lume fără Facebook, Instagram și Twitter. În Social Media găseşti de toate, pentru toate gusturile. Poţi urmări clanul Kardashian, poți vedea fotografiile din vacanță ale vedetelor de la Hollywood, afli detalii din casa lui Jennifer Lopez.

Toți suntem online, puţini sunt cei offline. Dar există celebrităţi care îşi păstrează intimitatea neviolată!

Emma Stone nu a avut niciodată un cont de social media (sau cel puțin unul despre care să știm). Într-un interviu din 2018, actrița din La La Land a spus că social media „nu ar fi un lucru pozitiv” pentru ea. Kristen Stewart e plictisită de lumea noastră. „Toată lumea înşfacă un aparat de fotografiat şi e artist, toată lumea are cont de Twitter. E enervant şi prea mainstream”, crede actrița.

Jennifer Lawrence nu folosește conturile publice de social media. Cu toate acestea, a recunoscut într-un interviu din 2018 că, de fapt, operează în secret pe social media: „mă uit, nu vorbesc”. În trecut, Cate Blanchett a fost foarte critică cu privire la modul în care anumite platforme pot fi locul de naștere pentru comparație și narcisism – în special Instagram. „Există o calitate subversivă la Internet și cred că există o capacitate autentică de conectare. Dar dezavantajul cu social media este că împarte oamenii și stabilește rivalitatea și gelozia”, declara vedeta în 2015.

Mulți oameni știu că Meghan Markle a fost pe rețelele de socializare până în 2016, când și-a dezactivat conturile și a fost activă pe contul de Instagram @sussexroyal. Cu toate acestea, în martie 2020, ducesa și soțul ei, prințul Harry, au anunțat că vor închide contul @sussexroyal, după ce au renunțat la statutul de „membri seniori” ai Familiei Regale Britanice.

George şi Amal Clooney se tem că ar putea să posteze vreo inepţie şi apoi să regrete. Plus că îşi sunt de ajuns unul altuia, aşa sexy şi abstinenţi de la fălirea pe reţele de socializare. Scarlet Johansson nu e nici pe Facebook, nici pe Twitter. „N-am altă treabă decât să postez chestii intime toată ziulica?”, spune actriţa.

Keira Knighley şi-a făcut un cont de Twitter, pe care l-a păstrat activ 12 ore înainte să-l dezactiveze. „Mă simţeam ca pe terenul de joacă de la şcoală, când nu eşti popular şi stai pe margine pentru că nu te bagă nimeni în seamă.”, spunea Keira celor de la Harper’s Bazaar. Și actrițele Rachel McAdams, Cameron Diaz și Sandra Bullock sunt certate cu social media.

Spre deosebire de multe alte supermodele din anii ’90, Kate Moss nu folosește rețelele de socializare, deși deține un cont pentru agenția sa de talente, Kate Moss Agency. Emily Blunt se simte dinozaur aterizat în lumea ultratehnologizată când aude de Social Media. „Sunt deconectată de lume”, mărturiseşte ea.

Alicia Vikander a recunoscut, într-un interviu din 2019 că a renunțat pentru totdeauna la rețelele de socializare după ce a folosit Instagram timp de o lună. Actrița a spus: „Mi-am dat seama la timp că rețelele de socializare nu sunt bune pentru mine”.

Articole asemanatoare
instagram
Instagram face o schimbare foarte importantă
Facebook
Facebook lansează serviciul de cumpărături online
Twitter
Twitter și-a anunțat angajații că vor putea lucra de acasă „pentru totdeauna”
Twitter
Suma colosală pe care o donează fondatorul Twitter pentru combaterea coronavirusului

Comenteaza acest articol

14 celebrități care nu folosesc Social Media

by Andreea Damian   2 min
0