Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

14 lucruri care îi fac pe bărbaţi să se simtă nesiguri

O mulţime de bărbaţi au fost întrebaţi, pe diverse reţele de socializare, care sunt lucrurile care îi fac adesea să se simtă nesiguri, iar răspunsurile au fost surprinzătoare. Maj jos sunt 15 răspunsuri perspicace care pun în lumină lucrurile de care bărbaţii se tem când vine vorba de întâlniri, de la aspectul lor fizic până la măsura în care ei se ridică standardele societăţii masculine, care se află într-o continuă schimbare.

1. “Braţele mele. Slabe, prea subţiri. Braţele sunt ceva cu care trebuie să lucrezi, şi faptul că nu le am destul de puternice până acum, la 28 de ani, e ceva…trist.”

2. “Iubiţii anteriori. În cazul în care relaţia devine serioasă, încep să mă îngrijorez de faptul că nu pot face faţă diverselor situaţii cum au făcut cei din urmă, din mai multe puncte de vedere.”

3. “Am un prieten care este extrem de nesigur chiar şi atunci când are destule întâlniri; doreşte ca fata cu care se întâlneşte să nu fii avut nicio experienţă sexuală. Ceea ce cred că este foarte ciudat şi misogin din partea lui. Vrea să fie primul şi ultimul.”

4. “Competenţele în pat,  să ai parte de o partidă de sex cu o altă persoană, pentru prima dată. Este uşor să fii receptiv când vine vorba de chimia dintre 2 persoane şi să afli ce îi place partenerului tău. Pentru că la început, comunicarea în privinţa acestui lucru este de obicei de la puţină spre inexistentă.”

5. “Fără nicio importanţă specială, găsirea firelor de păr împrăştiate prin tot patul nu este atât de atractiv. Nu vrei să foloseşti patul pe post de coş de gunoi când ai putea, la fel de bine, să ai parte de mult mai multă acţiune muncind şi transpirând foarte mult în el.” 🙂

6. “Cred că este important, pentru o mulţime de bărbaţi, să simtă că au control asupra vieţii lor. Însă nu toţi reuşesc să facă acest lucru.”

7. ‘Dansul. Prietena mea adoră să danseze iar eu nu excelez deloc la această treabă, aşa că, atunci când dansăm împreună, ea arată uimitor în comparaţie cu mine, care arăt ca şi cum aş avea câteva spasme.”

8. “Această grozavă întâlnire ar putea duce la un angajament pe care încă nu sunt pregătit să mi-l iau.”

9. “Gesturile făcute de mâna mea. În special cele care mă fac să par gay (mai ales că nu sunt).”

10.” Numărul de femei cu care m-am culcat.”

11. “Firele de păr albe care îmi inundă bărbia.”

12. “Atunci când planific o întâlnire: ea o să fie încântată, se va potrivi cu personalitatea ei, prea relaxantă/prea fantezistă, nu exact ceea ce şi-a imaginat ea, etc.”

13. “O voi suna sau îi voi trimite un mesaj prea repede sau prea târziu.”

14. “Fiind ‘bărbat.’ Există prea multe mesaje contradictorii. Pe de-o parte, ni se spune să fim sensibili, grijulii, blânzi, politicoşi. Dar lucrul neştiut este că, chiar dacă acestea sunt trăsăturile pe care femeile le valorifică, pot să arate, de asemenea, ca o slabiciune. Să ştii când să vorbeşti despre temerile şi supărările tale şi când ‘să înghiţi şi să fii bărbat’ este confuz. Echilibrul dintre a fi sensibil şi a fi un mascul alpha este foarte dificil.”

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

O vedeta de la noi, declaratie socanta: «Mă simt aiurea când fac dragoste, pentru că sunt grasă»

Celebritati nascute pe 12 mai!

realitatea

Magda Demetrescu, prima Miss Romania

realitatea

Teribil! Un stilist roman cunoscut e pe moarte

Ştiai care sunt diferenţele dintre femei şi bărbaţi? (partea I)

realitatea

Reteta simpla de albire naturala a dintilor

Scrie un comentariu