Tabu
Image default
FASHION Slider

14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș

Mulți oameni consideră că Prințesa Diana a fost cea mai influentă doamnă dintr-o familie regală în materie de modă. Lady Di a dat viață mai multor tendințe, inclusiv cu acea little black dress considerată de mulți The Revenge Dress (rochia răzbunării). În seara premierei documentarului controversat al Prințului Charles, în 1994, cel în care acesta recunoaște că a avut o aventură, Diana a ajuns la Serpentine Gallery îmbrăcată într-o rochie neagră din catifea, cu umerii goi. O ținută pe care niciun alt membru al familiei regale nu a îndrăznit să o îmbrace până atunci. Ca o consecință, rochia a rămas în istorie ca The Revenge Dress.

Chiar și doamnele din familiile regale moderne încă se inspiră din ținutele prințesei Dianei și reușesc să arate impecabil de fiecare dată.

Iată câteva situații în care Kate Middleton și Meghan Markle au copiat cele mai memorabile ținute ale regretatei prințese.

1989 vs 2019

Ținuta iconică roșie cu violet a fost la fel de impresionantă și pe Ducesa Meghan în 2019, așa cum a fost în 1989, când prințesa Diana a purtat această combinație neobișnuită de culori pentru prima dată.

1985 vs 2019

Prințesa Diana a combinat perfect eleganța și confortul cu această rochie polka pentru o fotografie realizată acasă, în Palatul Kensington, în 1985. Ducesa Kate a mers cu această rochie polka pentru o ocazie mai formală, când a participat la expoziția D-Day de la Bletchley Park în 2019.

1987 vs 2019

Lady Di a vizitat Academia Militară Sandhurst, în 1897, într-o ținută albă. Ducesa de Sussex a copiat-o la slujba de celebrare a Commonwealth-ului în 2019.

1984 vs 2018

Kate Middleton i-a făcut un omagiu prințesei Diana atunci când s-a pozat cu prințul Louis, abia născut, în fața maternității în 2018. Prințesa Diana îl ținea în brațe pe prințul Harry, în 1984, în fața aceleași maternități.

1990 vs 2019

Prințesa Diana a arătat senzațional în timpul The Diamond Ball, eveniment organizat la Londra în 1990. Meghan Markle a ales o rochie asemănătoare la un spectacol Cirque Du Soleil la Royal Albert Hall. La vremea respectivă era însărcinată cu micul Archie.

1995 vs 2016

Prințesa Diana și Kate Middleton demonstrează că un costum simplu nu trebuie să aibă o culoare plictisitoare pentru a părea șic. Aici, prințesa Diana a fost văzută purtând această ținută în timpul sărbătorii V-E Day, în timp ce ducesa Kate se afla în prima sa călătorie solo în străinătate, în Olanda.

1982 vs 2020

Meghan Markle a copiat frumosul aspect verde al prințesei Diana pentru ultima sa apariție publică ca membru regal în timpul unui serviciu al Commonwealth-ului la Catedrala Westminster. Prințesa a ales ținuta pentru Trooping the Colour în 1982, când era însărcinată cu prințul William.

1986 vs 2018

Atât prințesa Diana, cât și ducesa Kate ne-au amintit că nu ar trebui să evităm culorile îndrăznețe când au purtat aceste ținute în culoarea magenta. Prințesa Diana a îmbrăcat ținuta în timpul unei vizite la Viena, în timp ce ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la Catedrala Coventry.

1997 vs 2018

Prințesa Diana știa că nu va da greș purtând roșu, iar această rochie uimitoare a fost alegerea perfectă pentru o cină de gală la Washington D.C. La rândul ei, Meghan Markle a purtat roșu când a aterizat la Tonga ca parte a turneului din Oceanul Pacific, la brațul prințul Harry în 2018.

1985 vs 2019

Două rochii albe festive pentru două ocazii diferite: Prințesa Diana a întors priviri când a participat la o recepție la Washington D.C, în timp ce ducesa Kate a strălucit în timpul unei premiere de film la Londra.

1985 vs 2018

Meghan Markle s-a inspirat din ținuta prințesei Diana din 1985 pentru prima ei apariție la Royal Ascot din 2018 și nu a greșit.

1983 vs 2017

Dragostea lui Lady Di pentru polka și culorile strălucitoare a fost incontestabilă, așa cum a fost văzută în timpul unei vizite în Australia în 1983. Ducesa Kate știa că pălăria ei roz ar fi o alegere excelentă pentru Trooping the Color în 2017, deoarece arăta la fel de elegantă precum prințesa Diana.

1982 vs 2019

Prințesa Diana a purtat această haină verde șic în timpul unei vizite la Bristol în 1982, în timp ce era însărcinată cu prințul William. Și Meghan Markle era însărcinată când a copiat ținuta prințesei Diana, la evenimentul Commonwealth Day Youth în 2019.

1983 vs 2019

Kate Middleton a participat la Premii BAFTA din 2019, într-o rochie albă cu un umăr rochia, inspirată de Prințesa Diana care s-a făcut remarcată la premiera unui film cu James Bond.

ARTICOLE SIMILARE

Apetitul tău are 7 „vârste” și oricine dorește să rămână în formă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

Ce gătește Gina Pistol pentru Smiley în plină carantină

Tabu Tabu

CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

14 destinații din Europa de văzut în 2018. Pe listă se află și un oraș din România

Andreea Damian

Aglomeratie de vedete la deschiderea Chanel

realitatea

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu