Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich

Iată câteva evenimente din vechiul Hollywood care vă vor face să le priviți diferit pe aceste femei celebre.

 1. Cei de la RKO Radio Pictures urau că actrița Katharine Hepburn purta pantaloni pe platourile de filmare, așa că i-au ascuns de ea. Ca răspuns la comportamentul lor sexist, Hepburn s-a plimbat în lenjerie intimă, până când și-a revendicat pantalonii.
 2. Natalie Wood s-a rănit la încheietura mâinii stângi când era copil în timpul filmărilor pentru serialul The Green Promise. Actrița a purtat întotdeauna o brățară mare pentru a acoperi cicatricea.
 3. Marlene Dietrich a recunoscut că este bisexuală și – se pare – a avut relații amoroase cu figuri celebre precum Anna May Wong și Claudette Colbert. A avut aventuri în cercul ei de bârfe de la Hollywood. Printre partenerii de sex ai starului hollywoodian s-au numărat şi nume celebre, precum Ernest Hemingway, John Wayne (cu care a avut, de altfel, o relaţie de 20 de ani), generalul George S. Patton, ambasadorul Statelor Unite Joseph Kennedy, dar şi fiul său, John F. Kennedy, pe aceştia din urmă comparându-i la pat fără nicio urmă de pudoare.
 4. Rita Moreno a avut o aventură cu Marlon Brando și a avut relații cu Elvis Presley numai pentru a-l face gelos pe Brando.

  Rita Moreno
  Rita Moreno
 5. Elizabeth Taylor s-a născut cu o boală rară numită distihiază, ceea ce înseamnă că avea două rânduri de gene.
 6. Margaret Hamilton a suferit arsuri de gradul doi pe față în timpul filmărilor pentru Vrăjitorul din Oz și a fost spitalizată 6 săptămâni.
 7. Jane Fonda și Marilyn Monroe erau în aceeași clasă de actorie, condusă de legendarul coach de actori Lee Strasberg. „Stăteam lângă Marilyn Monroe la orele lui Lee Strasberg. Ea și cu mine stăteam în fundul clasei – nu purta machiaj, avea ochelari de soare și o eșarfa pe cap. Era prea speriată să se ridice sau să facă ceva”, a dezvăluit Jane Fonda.
 8. Hedy Lamarr a inventat o formă nedetectabilă de comunicare bazată pe principiul frecvenţei oscilante, pentru care a primit şi un patent, tehnică folosită în cel de-Al Doilea Război Mondial, ceea ce a condus în cele din urmă la invenții majore precum GPS-ul, Wi-Fi-ul și Bluetooth.

  Hedy Lamarr
  Hedy Lamarr
 9. Studiourile MGM constrângeau actrițe precum Judy Garland să facă întreruperi de sarcină deoarece nu doreau ca actrițele lor să devină „bombe cu ceas”.
 10. Eartha Kitt a făcut sex în trei cu celebrii actori Paul Newman și James Dean.
 11. Joan Crawford își trata ochii cu acid boric pentru a-i face să strălucească.
 12. Deși Greta Garbo era actrița preferată a lui Hitler, ea îl detesta. Garbo le spunea prietenilor ei că ar dori să-l întâlnească dintr-un singur motiv: pentru a-l ucide.
 13. Shirley Temple a fost anchetată de Vatican pe baza unui zvon că ar fi un pitic de vârstă adultă care ar juca rolul unui copil

  Shirley Temple
  Shirley Temple
 14. Rita Hayworth s-a născut Margarita Carmen Cansino într-o familie hispanică, dar studiourile Columbia Pictures au făcut eforturi pentru a o promova ca pe o persoană de rasă albă. I-au făcut proceduri cosmetice la păr și i-au deschis tonul pielii pentru ca actrița să nu pară „exotică”.
 15. Hattie McDaniel a fost prima persoană de culoare care a câștigat un Oscar, dar clubul de noapte care găzduia gala ceremoniilor avea o politică discriminatorie față de oamenii de culoare. Totuși, producătorul Gone with the Wind a cerut o favoare, iar actrița a fost primită la Coconut Grove.

ARTICOLE SIMILARE

România 2018: cei șapte violatori din Vaslui au primit cadou eliberare condiționată

Dora Constantinovici

TIFF se mută la MTR

realitatea

Momente de cumpănă pentru Draga Olteanu Matei

Andreea Damian

Încercați acest antrenament de vară inspirat de locul de joacă

Andreea Damian

Adelina Pestrițu, criticată pe rețelele de socializare pentru pomul ei de Crăciun – iată reacția vedetei!

Andreea Damian

Marion Cotillard: o nouă campanie Chanel N°5 pe lună!

Ciocîrlan

3 comentarii

Scrie un comentariu