Tabu
Image default
CULTURE Slider

Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

Noul sezon Westworld începe și se anunță deja plin de surprize, inclusiv cu un incident similar recentului scandal Facebook vs Cambridge Analytica.

Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, ce țin locul animalelor și locuitorilor, și în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință de suspans și aventură. Bine ați revenit deci în Westworld, sperăm că vă veți bucura de vizită, în prezent avem câteva probleme tehnice dar asta nu vă va afecta prea mult, veți putea să vânați și să ucideți în continuare.

Bine, e posibil ca din cauza problemelor tehnice să fiți vânați și omorâți la rândul vostru. Dar nu disperați, distracția va fi pe măsură. În urmă cu 18 luni, prima serie Westworld s-a terminat cu o revoltă a roboților umanoizi și haos în parcul de relaxare. Șefa roboților, Dolores, primul robot al experimentului, cea care a avut parte de prima experiență de conștientizare a celor ce se petreceau în cel mai mare parc de distracții din lume vrea să conducă armata de roboți spre lumea de afară, lumea oamenilor. Și e de neoprit.

Din noul sezon Westworld aflăm că cei care au creat parcul și aplicațiile lui folosesc datele personale ale utilizatorilor și înregistrează atât experiențele acestora din interiorul parcului cât informațiile personale din ADN-ul acestora. Asta înseamnă în lumea Westworld o încălcare a confidențialității utilizatorilor similară oarecum cu scandalul recent Facebook. Aflăm că utilizatorii parcului Westworld nu ar fi fost de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale parcului iar conducerea parcului știa deja asta.

Westworld a fost lansat în 2016, când a devenit cel mai vizionat serial difuzat în premieră la HBO din toate timpurile. Producţia este un SF întunecat despre apariţia și evoluția inteligenţei artificiale.

 

Noul sezon Westworld va avea premiera azi, 23 aprilie, iar fiecare episod va fi difuzat, lunea, la HBO de la ora 04.00 (în acelaşi timp cu premiera din S.U.A.) şi ora 20.00 şi va fi disponibil şi pe HBO GO.

ARTICOLE SIMILARE

Tom Cruise și Nicole Kidman, din nou împreună!

Andreea Damian

Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu

Andreea Damian

Stiai ca femeile sunt mai eficiente in politica decat barbatii?

realitatea

4 pisicuțe melomane au fost spectatorii neașteptați ai unui cântăreț de stradă

realitatea

Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

Tabu Tabu

KATE MIDDLETON are gemene! Ce nume vor avea!

Scrie un comentariu