Tabu
FASHIONSlider

Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!

Concurenta emisiunii Bravo ai Stil, Denisa Potecaru (a cărei soră, Raluca Potecaru are o afacere în domeniul vestimentar) a spus azi că magazinul surorii sale refuză să servească anumite cliente.

Declarația Denisei Potecaru (minutul 14) a uimit și jurații care au spus că nu este nici normal și nici constructiv să refuzi să vinzi un produs realizat de tine unor clienți în funcție de considerațiile tale personale. Discuția a pornit după ce o altă concurentă – Iuliana Doroftei a defilat cu un corset realizat în atelierul Ralucăi Potecaru, sora Denisei.

După momentul Iulianei Doroftei, Denisa Potecaru a spus că nu crede că piesa vestimentară purtată de una dintre rivalele sale în acest show i-ar face cinste designerului, respectiv surorii sale mai mari. “De obicei ne selectăm clienții dar de data asta s-a întâmplat ceva.” Prezentatoarea emisiunii a întrebat-o pe Iuliana dacă a cumpărat corsetul iar aceasta a spus că e împrumutat de la o prietenă. Denisa Potecaru a ținut să repete că nu avea cum să fie cumpărat de la magazinul Ralucăi Potecaru pentru că ele își selectează clienții. Prezentatoarea a insistat să afle cum se selectează clienții iar concurenta a repetat că această practică este una reală în cazul magazinului familiei Potecaru. Prezentatoarea a întrebat pentru a treia oară dacă acest lucru chiar se întâmplă și Denisa Potecaru a asigurat-o că da, surorile Potecaru aleg clienții în funcție de criterii doar de ele știute atunci când vând un produs.

 

Unul dintre jurați, Cătălin Botezatu a spus că o astfel de practică nu este permisă – “Asta este discriminare! Atâta timp cât ai un showroom, cât timp ai un magazin online, ca om care te pui în slujba clientului, în momentul în care alegi să faci așa ceva înseamnă că faci discriminare. Eu lucrez pentru toate categoriile de oameni, de la oameni de toate etniile până la oameni de toate dimensiunile, nu avem cum să discriminăm.” Denisa Potecaru a insistat: “Ba da, sunt designeri care-și selectează clienții!” Replica lui Cătălin Botezatu – “Să știi că și casele mari de modă vând haine tuturor, poate doar în România sunt designeri care își permit să refuze clienții, care sunt atât de fițoși, bravo, înseamnă că e bine. Nu-i nimic, veniți toți la mine!” nu a convins-o pe concurentă. Alt jurat, Maurice Munteanu a spus că și în perioada interbelică exista această practică discriminatorie.

Ce e drept, pe pagina site-ului magazinului-atelier condus de Raluca Potecaru există această mențiune – “Pentru servicii de croitorie la comandă ne rezervăm dreptul de a selecta comenzile în funcție de complexitatea cerințelor dumneavoastră și de timpul nostru disponibil pentru a le executa.” Însă niciun cuvințel despre altfel de criterii de selecții ale clientelor.

ARTICOLE SIMILARE

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Brenda din „Beverly Hills” e pe moarte. Shannen Doherty a făcut anunțul trist

Andreea Damian

Următorul James Bond va fi de culoare

Andreea Damian

Secretul tenului de porțelan la japoneze

Andreea Damian

Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului

realitatea

Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron

Andreea Damian

Scrie un comentariu