Tabu
Image default
Slider

Război în casa lui Gerard Piqué și Shakira: copiii lor susțin Columbia

Băieții lui Gerard Piqué și Shakira sprijină echipa columbiană și pentru a demonstra asta au transmis un mesaj alături de o fotografie postată pe rețelele sociale.

Bătălia din casa lui Gerard Piqué și Shakira a început. După ce jucătorul de fotbal a călătorit în Rusia să se concentreze pe jocul echipei naționale de fotbal a Spaniei pentru a juca perfect la Cupa Mondială, spune că a simțiti sprijinul familiei sale în tot ce face. Cu toate acestea, ieri, Shakira a arătat primul semn al trădării și a împărtășit tuturor o fotografie inedită pe contul său de Instagram: cei doi copii, Milan și Sasha sprijinind echipa columbiană, îmbrăcați în tricoul oficial al Columbiei.

Cântăreața își susține și ea țara la Cupa Mondială 2018 din Rusia, în ciuda faptului că partenerul ei, Gerard Piqué, joacă în apărarea unei alte echipe. Cu toate astea, ghinionul face ca echipa ei preferată să nu câștige primul meci. În ciuda înfrângerii însă, fotografia cu cei doi băieți ai Shakirei cu Gerard Piqué a primit deja peste un million de like-uri.

Gerard Pique

 

În meciul de azi, 20 iunie, ora 21:00, la Campionatul Mondial din Rusia se vor înfrunta naționala Spaniei cu Iranul. „La Furia Roja” a reușit un 3-3 cu Portugalia în primul meci, după o dublă a lui Diego Costa și un gol al lui Nacho.

Piqué a anunțat însă în ianuarie că se retrage de la națională. “Am petrecut momente unice jucând pentru Spania. După Mondial, zic stop”, a anunțat el atunci. A fost campion mondial (2010) și european (2012) cu Furia Roja.

ARTICOLE SIMILARE

Curiozități despre Louis Vuitton – un sărac dintr-un mic sat care a creat poșeta perfectă

Andreea Damian

Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?

Andreea Damian

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc de divorț. Starleta a angajat cel mai puternic avocat

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 22 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu