Tabu
Slider

Război în casa lui Gerard Piqué și Shakira: copiii lor susțin Columbia

Băieții lui Gerard Piqué și Shakira sprijină echipa columbiană și pentru a demonstra asta au transmis un mesaj alături de o fotografie postată pe rețelele sociale.

Bătălia din casa lui Gerard Piqué și Shakira a început. După ce jucătorul de fotbal a călătorit în Rusia să se concentreze pe jocul echipei naționale de fotbal a Spaniei pentru a juca perfect la Cupa Mondială, spune că a simțiti sprijinul familiei sale în tot ce face. Cu toate acestea, ieri, Shakira a arătat primul semn al trădării și a împărtășit tuturor o fotografie inedită pe contul său de Instagram: cei doi copii, Milan și Sasha sprijinind echipa columbiană, îmbrăcați în tricoul oficial al Columbiei.

Cântăreața își susține și ea țara la Cupa Mondială 2018 din Rusia, în ciuda faptului că partenerul ei, Gerard Piqué, joacă în apărarea unei alte echipe. Cu toate astea, ghinionul face ca echipa ei preferată să nu câștige primul meci. În ciuda înfrângerii însă, fotografia cu cei doi băieți ai Shakirei cu Gerard Piqué a primit deja peste un million de like-uri.

Gerard Pique

 

În meciul de azi, 20 iunie, ora 21:00, la Campionatul Mondial din Rusia se vor înfrunta naționala Spaniei cu Iranul. „La Furia Roja” a reușit un 3-3 cu Portugalia în primul meci, după o dublă a lui Diego Costa și un gol al lui Nacho.

Piqué a anunțat însă în ianuarie că se retrage de la națională. “Am petrecut momente unice jucând pentru Spania. După Mondial, zic stop”, a anunțat el atunci. A fost campion mondial (2010) și european (2012) cu Furia Roja.

ARTICOLE SIMILARE

Tudor Chirilă a dat lovitura la Hollywood. În ce film va juca

Andreea Damian

Machiajul de nuntă: 13 trucuri pe care orice mireasă ar trebui să le știe

Andreea Damian

Amestecul care purifică organismul în numai o săptămână! Efectele sale nebănuite

Andreea Damian

Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Andreea Damian

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Andreea Damian

Spectacole-lectură la Centrul de Teatru Educațional Replika

Ciocîrlan

Scrie un comentariu