Tabu
CULTURESlider

Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă

Actrița Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansa Stark, spune că ultima serie din Games of Thrones va fi mult mai sângeroasă și cu un scenariu care conține “tortură emoțională” mai multă decât cele de până acum.

Ultima serie din Games of Thrones va fi difuzată anul viitor după o pauză dureros de lungă pentru fanii serialului (doi ani) însă cel puțin după cele spuse de Sophie Turner, așteptarea pare să merite. Turner nu a povestit în amănunt ce se va întâmpla în seria a opta însă a anunțat că toți se vor uni pentru a lupta să oprească sfârșitul lumii. Între grupurile celor care vor lupta alături pentru o cauză nobilă se vor naște însă tensiuni nenumărate. „Vorbim despre Game of Thrones deci va fi o serie sângeroasă, cu multă moarte și o grămadă de tortură emoțională, ceva cum nu s-a mai văzut” – a spus actrița.

Turner a mai vorbit și despre felul în care evoluează personajul său, Lady Sansa Stark care s-a transformat dintr-o prințesă docilă într-o femei puternică: „Am avut mereu senzația că a învățat și s-a adaptat și că mai devreme sau mai târziu se va manifesta într-un fel și iată că acum are șansa să se manifeste devenind o războinică.”

Emilia Clarke – Daenerys va lupta pentru locul ei pe Tronul de Fier. „M-am simțit foarte bine când acest lucru s-a întâmplat și mă bucur mult pentrucum a evoluat povestea ei. Avem femei foarte puternice în acest serial, toate se luptă pentru drepturile lor, fiecare în felul ei.”

Fanii au speculat foarte mult pe seama subiectului noii serii, mulți au crezut că va fi vorba despre o luptă finală între triburile din Westeros și zombie de gheață. Probabil că acest lucru se va și întâmpla. Seria a opta va avea doar șase episoade, cu unul mai puține decât seria șapte. Vestea bună este însă că episoadele vor fi mai lungi, vor avea între 60 și 120 de minute cu foarte multe scene epice.

ARTICOLE SIMILARE

Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări

Dora Constantinovici

Super Bowl: Serena Williams a apărut într-o reclamă cu un puternic mesaj feminist

Andreea Damian

Dor de Bucureşti | Tururi ghidate gratuite prin București

Andreea Damian

Schimbările climatice provoacă deja creșterea nivelului stresului și al depresiei, arată studiile

realitatea

Linda Evangelista, „desfigurată pe viață” din cauza unei intervenții estetice

Andreea Damian

Oamenii de știință au aflat cum se poate prelungi speranța de viață cu 10 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu