Tabu
Image default
CULTURE Slider

Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară este pe primul loc în top debut Box Office

Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară a ajuns pe primul loc în topul clasamentului caselor de Box Office cu 44 milioane de dolari – încasați doar în SUA – după debutul din sfârșitul de săptămână care tocmai a trecut.


Animația Sony a mai câștigat 46,4 milioane de dolari în străinătate weekendul trecut. Al treilea film al francizei – cu vocile lui Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg și Kathryn Hahn – a avut un buget de producție de 80 de milioane de dolari. “Suntem încântați”, a declarat presedintele de distribuție la nivel Mondial al Sony, Josh Greenstein. “Am luat locul 1 în acest weekend având o concurență extraordinară”.
Ca în cazul primului film din franciză, care a apărut tot pe perioada verii, Greenstein a declarat că studioul speră că Hotel Transylvania 3 va beneficia în următoarele săptămâni de perioada de vacanță a copiilor din întreaga lume.

Debutul filmului Hotel Transylvania 3 a fost cel de-al doilea cel mai bun debut pentru franciză. Primul film, Hotel Transylvania din 2012, a câștigat 42 de milioane de dolari, în timp ce continuarea a început cu 48 de milioane de dolari din primul weekend în care a rulat. Până acum, franciza a câștigat peste 931 milioane de dolari în întreaga lume.

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misterioasa Ericka.

ARTICOLE SIMILARE

Bărbații singuri miros urât. Indiciul de care femeile țin cont atunci când scot armele de seducție

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Participa la tabara de Creatie si ReCreatie Interioara “Eu pot!”

Celebritati nascute pe 18 martie!

realitatea

L’Oreal, măsură extraordinară pe fondul revoltei mondiale anti-rasism

Andreea Damian

Stiai ca Europa este mult mai gayfriendly decat Statele Unite?

realitatea

Scrie un comentariu