Tabu
CULTURESlider

Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară este pe primul loc în top debut Box Office

Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară a ajuns pe primul loc în topul clasamentului caselor de Box Office cu 44 milioane de dolari – încasați doar în SUA – după debutul din sfârșitul de săptămână care tocmai a trecut.


Animația Sony a mai câștigat 46,4 milioane de dolari în străinătate weekendul trecut. Al treilea film al francizei – cu vocile lui Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg și Kathryn Hahn – a avut un buget de producție de 80 de milioane de dolari. “Suntem încântați”, a declarat presedintele de distribuție la nivel Mondial al Sony, Josh Greenstein. “Am luat locul 1 în acest weekend având o concurență extraordinară”.
Ca în cazul primului film din franciză, care a apărut tot pe perioada verii, Greenstein a declarat că studioul speră că Hotel Transylvania 3 va beneficia în următoarele săptămâni de perioada de vacanță a copiilor din întreaga lume.

Debutul filmului Hotel Transylvania 3 a fost cel de-al doilea cel mai bun debut pentru franciză. Primul film, Hotel Transylvania din 2012, a câștigat 42 de milioane de dolari, în timp ce continuarea a început cu 48 de milioane de dolari din primul weekend în care a rulat. Până acum, franciza a câștigat peste 931 milioane de dolari în întreaga lume.

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misterioasa Ericka.

ARTICOLE SIMILARE

Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele

Andreea Damian

Deea Maxer l-a înlocuit deja pe fostul soț? Cu cine s-a afișat artista după divorț

Andreea Damian

Designul interior în 2021 ⎪15 tendințe esențiale

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Prada va lansa o colecție de genți din deșeuri marine

Andreea Damian

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Andreea Damian

Scrie un comentariu