Tabu
LIFESTYLE Slider

Provocarea Keke a strâns sute de clipuri video cu oameni care dansează pe lângă mașinile pornite

Provocarea Keke, un dans pe lângă mașina pornită și aflată în mișcare, pe piesa lui Drake – In my Feelings, face ravagii pe Youtube și strânge milioane de vizualizări.

Pe data de 29 iunie, în ziua în care Drake și-a lansat albumul ajuns numărul 1 în topuri, Scorpion, comedianul cunoscut foarte mult mai ales pe rețelele sociale – Shiggy (Shaquille Mitchell, în vârstă de 25 de ani) – a postat pe Instagram un video dansând pe una dintre piesele de pe album – In my Feelings. A pus și un haștag dedicat #DoTheShiggy și gata, ultimul răcnet în materie de provocare de dans de pe net a început să facă valuri.


Shiggy și Drake s-au întâlnit apoi, în 17 iulie, la o petrecere din Los Angeles. Într-un video postat de Drake pe Instagram, în care era filmat Shiggy dansând cu Drake pe fundal care spunea că Shiggy i-a adus numărul 1 în topuri. Căci da, piesa In my feelings a ajuns pe locul numărul 1 în topul Billboard Hot 100.

Clipul lui Shiggy are deja 5 milioane de vizualizări și încă e căutat. Pe lângă clipul lui Shiggy, Youtube e plin de alte zeci, sute de clipuri cu oameni care vor să ducă la bun sfârșit provocarea. Printre ei sunt și diverse vedete, inclusiv Will Smith. Will Smith s-a cocoțat pe Podul cu Lanțuri din Budapesta și a dansat. În clip spune că ceea ce face este prostesc și periculos și că-i este frică. Însă nu renunță.


A câștigat inimile adolescenților din întreaga lume (probabil și pe a lui Keke din piesă) însă cred că le-a pierdut pe cele ale mamelor acestora.

În orice caz, toată lumea dansează Keke iar pe Youtube se găsesc o grămadă de compilații cu cele mai reușite dansuri – unul dintre ele pe autostradă, printre mașini!


Există de asemenea și compilații cu cele mai mari eșecuri Keke și wow, unele sunt dureroase, mai ales că mașinile ori o iau razna la propriu de unele singure și își depășesc șoferul, fie sunt conduse de buni prieteni ai dansatorilor cu 40 de km la oră iar dansatorii dau piept cu asfaltul în timpul actului artistic. Dar hey, Youtube-ul și-a găsit o jucărie nouă. Keke, ești tare, fată!

ARTICOLE SIMILARE

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Angelina Jolie, prima iesire fara sutien dupa dubla mastectomie!

O prezentatoare TV si-a batut invitatul!

Sucul de cocos sau laptele de cocos? Care sunt diferențele și ce beneficii aduce fiecare

Andreea Damian

MIRCEA BANICIU s-a casatorit din nou la 65 ani!

realitatea

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Andreea Damian

Scrie un comentariu