Tabu
LIFESTYLESlider

Snoop Dogg va publica o carte de bucate – From Crook to Cook

În urma succesului emisiunii sale de gătit cu Martha Stewart, nominalizată la Emmy, rapperul Snoop Dogg va scrie o carte de bucate cu rețete pentru pui, homar și alte gustări pentru gurmanzi.


Rapperul va împărtăși rețetele sale complete, de la mâncarea fină, cum ar fi homar termidor până la cele dulci, cum ar fi vafele, plus o rețetă de suc. El a declarat: “e o nebunie în bucătăria mea, duc jocul de-a gătitul și scrisului de rețete la cel mai înalt nivel, cu o colecție de mâncăruri favoritecare vor da frisoane mâncăcioșilor”. Editorii cărții de bucate pe care o va publica Snoop Dogg spun că rețetele vor fi fără “fără canabis” deși autorul este recunoscut pentru consum.

Snoop Dogg este cunoscut pentru o carieră de muzică rap care se întinde din 1992. A fost parte a scenei rap gangsta din Los Angeles și a rămas la curent cu tendințele muzicale, colaborând cu Neptunes, Katy Perry și Jason Derulo. Dar, ca și activități diverse, el a mai experimentat și în alte domenii, de la coaching-ul fotbalului de tineret la regia filmelor pornografice, mai nou prezintă o emisiune de gătit cu Martha Stewart numită Martha și Snoop’s Potluck Dinner Party. Și cei doi au avut succes, spectacolul a fost nominalizat pentru un Emmy în 2017.

Snoop nu este primul rapper care publică o carte de bucate. 2Chainz a scris o carte de 28 de pagini #Meal Time și Coolio a scris Cookin ‘Cu Coolio.

ARTICOLE SIMILARE

Designeri celebri pe care toată lumea îi cunoaște după nume, dar cu greu i-ar recunoaște pe stradă

Andreea Damian

INCREDIBIL: Delia impuscata cu un pistol cu bile la un concert

Care este limbajul secret al consumatorilor de droguri

Andreea Damian

Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea II)

realitatea

Cum sa fii sincera fara sa jignesti

realitatea

4 esecuri incredibile, dar adevarate de la nuntile vedetelor

realitatea

Scrie un comentariu