Home > Slider > Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai

Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai

Dua Lipa a făcut o declarație în care își arăta indignarea după ce fanii ei au fost îndepărtați cu forța de la concertul din Shanghai, miercuri.

Aceștia nu fuseseră agresivi sau violenți ci doar s-au manifestat stând în picioare pe scaunele lor, sau fluturând steaguri curcubeu în sprijinul drepturilor LBTG, potrivit The Guardian și a altor surse. În videoclipurile postate pe social media, se vede cum fanii Dua Lipa sunt târâți de pe locurile lor de către forțele de ordine.

Lipa a postat un mesaj: “Aseară am cântat pentru fanii mei. Un spectacol promis. Am fost lângă ei, am cântat și dansat cu ei. Și voi fi alături de voi, luptând pentru dragostea și credințele voastre, sunt mândră și recunoscătoare că v-ați simțit atât de mândri de orientarea voastră sexuală încât ați venit la spectacolul meu. Ceea ce ați făcut demonstrează mult curaj, continuă ea. Vreau ca muzica mea să aducă putere, speranță și unitate fanilor mei. Am fost îngrozită de ceea ce s-a întâmplat și vă transmit multă dragoste. Mă voi întoarce pentru voi și să sperăm că în acel moment vom avea o cameră plină de curcubee. “

Concertul a fost cel de-al doilea și ultimul concert al cântăreței în China cu ocazia unui turneu.
Deși homosexualitatea nu este ilegală în China, au existat numeroase plângeri din partea comunității ai cărei membri se simt persecutați și marginalizați.

Articole asemanatoare
dua lipa
Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie
Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond
dua lipa
Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League
Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai

by realitatea   1 min
1