Tabu
PEOPLESlider

Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai

Dua Lipa a făcut o declarație în care își arăta indignarea după ce fanii ei au fost îndepărtați cu forța de la concertul din Shanghai, miercuri.

Aceștia nu fuseseră agresivi sau violenți ci doar s-au manifestat stând în picioare pe scaunele lor, sau fluturând steaguri curcubeu în sprijinul drepturilor LBTG, potrivit The Guardian și a altor surse. În videoclipurile postate pe social media, se vede cum fanii Dua Lipa sunt târâți de pe locurile lor de către forțele de ordine.

Lipa a postat un mesaj: “Aseară am cântat pentru fanii mei. Un spectacol promis. Am fost lângă ei, am cântat și dansat cu ei. Și voi fi alături de voi, luptând pentru dragostea și credințele voastre, sunt mândră și recunoscătoare că v-ați simțit atât de mândri de orientarea voastră sexuală încât ați venit la spectacolul meu. Ceea ce ați făcut demonstrează mult curaj, continuă ea. Vreau ca muzica mea să aducă putere, speranță și unitate fanilor mei. Am fost îngrozită de ceea ce s-a întâmplat și vă transmit multă dragoste. Mă voi întoarce pentru voi și să sperăm că în acel moment vom avea o cameră plină de curcubee. “

Concertul a fost cel de-al doilea și ultimul concert al cântăreței în China cu ocazia unui turneu.
Deși homosexualitatea nu este ilegală în China, au existat numeroase plângeri din partea comunității ai cărei membri se simt persecutați și marginalizați.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița Alexandra Dinu și regizoarea Cristina Jacob, apariții impecabile la Festivalul de Film de la Veneția

Andreea Damian

Tu ai putea renunța? Mulți oameni refuză deja zborul cu avionul pentru a salva planeta

realitatea

Anca Serea, însărcinată pentru a șaptea oară?

Tabu Tabu

Încă o cerere în căsătorie la Untold! Cine sunt artiștii care s-au logodit pe scenă, în penultima seară de festival

Andreea Damian

Cum ne influențează anotimpurile dispoziția. Iată șapte concepții greșite

Andreea Damian

ASE răsplătește performanța. Studenții cu rezultate remarcabile, premiați cu icoane de valoare, în parteneriat cu Patriarhia Română

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu