Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lily Allen dezvăluie că a fost agresată sexual de către directorul studioului de înregistrări

Lily Allen a scris în mod sincer și pentru prima dată despre felul în care ar fi fost agresată sexual de către un director al studioului de înregistrări.

Dacă până acum ea a discutat incidentul în termeni generali, de data asta, în cartea sa de memorii, cântăreața povestește cu amănunte despre experiența ei neplăcută și avertizează că industria muzicală este plină de astfel de povești. Allen spune că s-a întâlnit cu directorul respectiv în 2015, după ce a divorțat de la Sam Cooper și că s-a “trezit în momentul în care a simțit că acesta încerca să facă sex cu ea într-o cameră de hotel”. Cântăreața a spus că o lungă perioadă de timp s-a învinuit pentru că băuse mai mult decât de obicei.

În cartea sa care se numește Gândurile mele, Allen a explicat modul în care directorul se oferise inițial să o ajute cu dependențele ei, doar pentru a o îmbăta apoi cu tequila. Ea se lăsase de băut într-o perioadă în care s-a întâlnit cu directorul respective la o petrecere. După ce a reușit să o îmbete, bărbatul a dus-o în camera lui de hotel sub pretextul că își dorește ca ea să doarmă liniștită iar apoi a atacat-o în timp ce dormea. “M-am trezit la ora 5 dimineața, pentru că am simțit pe cineva de lângă mine, apăsându-și trupul gol în spatele meu. Și eu eram goală.” Allen a mai spus că îl simțea pe bărbat încercând să facă sex cu ea.

“M-am mutat cât mai repede posibil de pe locul meu și am sărit din pat, alarmată… Mi-am găsit hainele repede … și am fugit din camera lui în camera mea”.
Cântăreața spune că nu l-a confruntat pe bărbat a doua zi și nici nu a raportat comportamentul său – deși s-a adresat în schimb avocatului ei, semnând la acel moment o declarație în care și-a detaliat experiența.


Allen a declarat pentru The Guardian că a vrut să dea numele presupusului ei atacator în carte, dar a fost sfătuită de către echipa juridică a editorului să nu o facă. Ea a mai spus că după incidentul respective, cariera sa a avut de suferit, după ce a refuzat un concert Radio 1, pentru că directorul respectiv ar fi fost angajat acolo. “Nu am vrut să mă aflu în preajma lui și am fost pedepsită de Radio 1 care nu a mai vrut să facă un videoclip pentru următorul meu single Trigger Bang”, a declarat ea pentru ziar. “Nu le-am putut spune de ce nu am putut participa la evenimentul lor.”

Cântăreața a mai adăugat că astfel de experiențe nu erau neobișnuite în industria muzicală. În cartea sa de memorii, Allen mai scrie și despre moartea fiului său în 2010, despre infidelitățile și dependența ei de alcool. Cartea va fi lansată joi, în aceeași zi în care cel mai recent album al lui Allen – No Shame – se pregătește pentru premiul Mercury.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Andreea Damian

Andreea Marin și Mirela Vaida premiante la “Gala I Succes – Oameni de succes”

Tabu Tabu

PASTILA de ARTĂ ⎪ National Gallery în Al Doilea Război Mondial

Ciocîrlan

Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

Andreea Damian

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Familia Gucci, revoltată de filmul biografic cu Lady Gaga

Andreea Damian

Scrie un comentariu