Tabu
PEOPLESlider

Yoko Ono: “Am avut o relație intimă cu Hillary Clinton în anii ’70”

Yoko Ono i-a șocat pe reporteri zilele trecute, când a răspuns la o întrebare referitoare la ambiția prezidențială a lui Hillary Clinton și la posibilitatea ca ea să devină prima femeie președintă a Statelor Unite în istoria americană.

Artista, văduva lui John Lennon, care se află în Los Angeles, pentru a prezenta o colecție de cupe și farfurii care vor fi expuse la Muzeul de Artă Modernă, a luat reporterii prin surprindere, admițând că nu doar că se întâlnea frcvent cu fosta primă doamnă a SUA  în timpul protestelor din New York împotriva războiului din Vietnam în anii 1970, dar o cunoștea și “intim”.

Ono a declarat că ar fi avut  o “aventură” cu Hillary Clinton la vremea respectivă iar alegerea sa “ar fi fost o mare evoluție pentru drepturile LGBT și femeilor din America”.

Hillary Clinton a fost atacată de mai multe ori pe perioada carierei sale cu acuzații cum că ar fi atrasă de persoane de același sex însă a respins acuzațiile pentru că, potrivit experților, dacă ar fi recunoscut orientarea sa sexuală acest lucru i-ar fi distrus șansele de a candida pentru președinție, cred unii experți

Yoko Ono, când a fost întrebată despre gândurile sale despre fuga lui Hillary pentru președinție, ia luat complet reporterii prin surprindere. “Am împărtășit multe dintre aceleași valori despre egalitatea sexuală, luptând împotriva societății autoritare, patriarhale, dominată de bărbați, în care am fost crescute”, a explicat Yoko Ono. “Am avut și o scurtă relație romantică când am locuit cu John în Manhattan și Hillary studia la Yale, dar în cele din urmă am pierdut legătura”, a adăugat ea.

Unii experți conservatori consideră că afirmația făcută de artistă ar putea afecta candidatura lui Hillary Clinton la președinție în 2020 însă nici până acum, speculațiile anterioare despre trecutul sexual al lui Hillary Clinton, nu au avut de fapt un impact major asupra imaginii sale.

ARTICOLE SIMILARE

Rochia ideală de vară pe care toată lumea de pe Instagram o poartă

Andreea Damian

Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa. Care este motivul

Andreea Damian

Criza din Yemen: 85.000 de copii morți din cauza malnutriției

realitatea

Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

Andreea Damian

Top 15 citate celebre amuzante

realitatea

Unde petrecem sarbatorile de Pasti

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu