Tabu
Image default
CULTURE Slider

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

Chiar dacă “Game of Thrones” se termină în 2019, fanii spectacolului vor putea să viziteze Westeros după încheierea serialului.

HBO a anunțat luni că intenționează să transforme unele dintre cele mai cunoscute locații de filmarea ale serialului din Irlanda de Nord în atracții turistice. Astfel anul viitor, parcul de distracții Game of Thrones Legacy va permite vizitatorilor să exploreze Winterfell, Castle Black și Kings Landing.

În plus, fiecare loc din cadrul parcului de distracție va include costume, elemente de recuzită, arme, decorațiuni, fișiere de artă, modele și alte materiale de producție, împreună cu materiale interactive cu care vizitatorii vor putea interacționa.

“Așteptăm cu nerăbdare să deschidem porțile și să împărtășim entuziasmul de a intra în aceste castele uimitoare cu fanii Game of Thrones din întreaga lume. În plus, le oferim curioșilor posibilitatea de a sărbători rolul esențial al Irlandei de Nord în viața serialului ai căror fani sunt, o regiune care a fost sursă de inspirație pentru proiectul nostru”, a declarat Jeff Peters, VP al HBO. Televiziunea a declarat și că domeniul pe care se situează parcul de distracții va avea o dimensiune mai mare decât orice a văzut vreodată publicul.

“În timp ce fanii [Game of Thrones] au văzut peisajele uimitoare, coastele și munții din serie, suntem încântați că vor avea acum ocazia să experimenteze pe deplin farmecul Irlandei de Nord și să ajungă cu adevărat în lumea din Westeros” a mai adăugat John McGrillen, CEO al Turismului NI cu care colaborează HBO pentru acest proiect.

ARTICOLE SIMILARE

Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer. Prietenia lor s-a încheiat definitiv

Andreea Damian

Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”

realitatea

Secretele ecodinamicii, această reciclare interioară care curăță corpul și mintea

Andreea Damian

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Andreea Damian

Stiai ca o gena a Alzheimerului te face mai destept?

realitatea

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

Scrie un comentariu