Tabu
Image default
FASHIONSlider

Versace readuce la modă, puțin actualizați, ochelarii de soare ai lui Notorius BIG

Rapperul a purtat acești ochelari de soare de la Versace în timp ce filma videoclipul său pentru “Hypnotize” apoi ei au devenit semnătura personală a lui Notorius BIG.

Anul acesta, la mai mult de 20 de ani după moartea lui, Versace a decis să readucă ochelarii de soare în modă pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, modelul acela de ochelarii de soare au fost lansați ca parte a casei de modă italiană “The Clans Collection” evident, fiind modificați puțin pentru a fi mai actuali.

La fel ca pe perechea originală, pasionații de modă vor regăsi exact aceeași semnătură a casei de modă o Medusa aurită pe lateral. Însă ramele au fost transformate acum dintr-o curbă clasică, așa cum erau inițial astfel încât să se potrivească cu lentilele joase hexagonale, mai degrabă asemenea celor ale ochelarilor de soare inspirați de filmul Matrix.

Rapperul a avut o relație foarte strânsă cu Donatella Versace: “Biggie era minunat, venea la spectacolele mele de la Paris și ne vedeam mereu”, a spus ea. “Întotdeauna a vorbit atât de frumos despre familia mea. Am iubit ceea ce făcea și cum datorită lui au aflat mulți oameni despre Versace“

Notorius BIG a fost ucis pe 9 martie 1997, la vârsta de 24 de ani, după ce a plecat de la o petrecere. Acesta se afla într-un Chevrolet Suburban, pe locul din faţă de lângă şofer, când o altă maşină l-a ciocnit dintr-o parte, iar o persoană a început să tragă mai multe focuri de armă. Potrivit documentului oficial, rapperul a fost împuşcat de patru ori, iar glonţul fatal i-a intrat prin şoldul drept şi i-a lezat ficatul, inima şi plămânul. Celelalte gloanţe l-au lovit în antebraţul stâng, în spate şi în coapsa stângă. Până a fost transportat la spital, Wallace intrase deja în stare de stop cardiac şi a murit la ora 1 a.m. Wallace a fost omorât la doar şase luni după ce rapperul Tupac Shakur a fost împuşcat în Los Angeles, motiv pentru care presa americană a discutat despre un război între artiştii de hip-hop şi casele lor de înregistrări.

ARTICOLE SIMILARE

Ce pensie are artista Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

Andreea Damian

Războiul johnny Depp-Amber Heard continuă! Actorul contraatacă după cererea de apel a fostei sale soții

Andreea Damian

De pe pistă la Kim Kardashian: ținutele fetiș cuceresc lumea modei

Andreea Damian

Dezvăluiri incredibile! Ce scrie presa britanică despre Cheeky Girls

Andreea Damian

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Andreea Damian

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în 10 ani cu tehnologii avansate

Andreea Damian

Scrie un comentariu