Tabu
FASHION Slider

Versace readuce la modă, puțin actualizați, ochelarii de soare ai lui Notorius BIG

Rapperul a purtat acești ochelari de soare de la Versace în timp ce filma videoclipul său pentru “Hypnotize” apoi ei au devenit semnătura personală a lui Notorius BIG.

Anul acesta, la mai mult de 20 de ani după moartea lui, Versace a decis să readucă ochelarii de soare în modă pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, modelul acela de ochelarii de soare au fost lansați ca parte a casei de modă italiană “The Clans Collection” evident, fiind modificați puțin pentru a fi mai actuali.

La fel ca pe perechea originală, pasionații de modă vor regăsi exact aceeași semnătură a casei de modă o Medusa aurită pe lateral. Însă ramele au fost transformate acum dintr-o curbă clasică, așa cum erau inițial astfel încât să se potrivească cu lentilele joase hexagonale, mai degrabă asemenea celor ale ochelarilor de soare inspirați de filmul Matrix.

Rapperul a avut o relație foarte strânsă cu Donatella Versace: “Biggie era minunat, venea la spectacolele mele de la Paris și ne vedeam mereu”, a spus ea. “Întotdeauna a vorbit atât de frumos despre familia mea. Am iubit ceea ce făcea și cum datorită lui au aflat mulți oameni despre Versace“

Notorius BIG a fost ucis pe 9 martie 1997, la vârsta de 24 de ani, după ce a plecat de la o petrecere. Acesta se afla într-un Chevrolet Suburban, pe locul din faţă de lângă şofer, când o altă maşină l-a ciocnit dintr-o parte, iar o persoană a început să tragă mai multe focuri de armă. Potrivit documentului oficial, rapperul a fost împuşcat de patru ori, iar glonţul fatal i-a intrat prin şoldul drept şi i-a lezat ficatul, inima şi plămânul. Celelalte gloanţe l-au lovit în antebraţul stâng, în spate şi în coapsa stângă. Până a fost transportat la spital, Wallace intrase deja în stare de stop cardiac şi a murit la ora 1 a.m. Wallace a fost omorât la doar şase luni după ce rapperul Tupac Shakur a fost împuşcat în Los Angeles, motiv pentru care presa americană a discutat despre un război între artiştii de hip-hop şi casele lor de înregistrări.

ARTICOLE SIMILARE

Provocare: există o aplicație care te învață o limbă străină în câteva săptămâni

realitatea

Accesorii opulente pentru 2009

realitatea

Supermodele goale pentru D&G Fragrance Anthology

realitatea

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Andreea Damian

Pamela Anderson for Vivienne Westwood

realitatea

5 accesorii de par toamna/iarna

Scrie un comentariu