Tabu
PEOPLE Slider

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

În ultimele zile mai multe ziare ar fi spus că decizia lui Taylor Swift de a-și anunța intențiile de a vota pentru democrați în Tennessee – a condus la o grămadă de înregistrări ale alegătorilor – aproape 2 milioane de fani ai cântăreței.

“Postare de pe Instagram al lui Taylor Swift a provocat o creștere semnificativă în înregistrarea alegătorilor” potrivit BuzzFeed News și lumea a preluat rapid această știre. Însă scepticii spun că:
În primul rând, povestea BuzzFeed News nu se referea la tendințele descoperite în procesul de înregistrare a alegătorilor, ci mai degrabă înregistrările făcute printr-o singură organizație non-profit, Vote.org. “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Taylor Swift”, ar fi declarat directorul de știri Vote.org, Kamari Guthrie luni și de aici isteria.


Însă, în realitate nu există o modalitate reală de a urmări ceea ce a motivat toate aceste înscrieri. Dar ce ar putea explica un astfel de spike brusc, dacă nu pentru postul lui Swift? Mulți alegători tind să se înregistreze în ultimul moment – și marți a fost termenul limită de înregistrare în multe state, inclusiv în Tennessee, unde Swift plănuiește să voteze.
Deci încercarea cântăreței de a-și asuma vreo reușită politică este doar o campanie nefericită pentru a-și mai promova puțin muzica.

La 6 noiembrie a.c. cetățenii americani sunt așteptați din nou la urne, de această dată pentru alegerile parțiale, în urma cărora se vor stabili ocupanții unei treimi din numărul locurilor din Senat, ocupanții tuturor locurilor din Camera Reprezentanților, dar și 39 de noi guvernatori și mai multe parlamente regionale.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Ștefan Stan și-a făcut din nou implant de păr

Tabu Tabu

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Dora Constantinovici

Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București

Tabu Tabu

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Scrie un comentariu