Tabu
PEOPLESlider

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

În ultimele zile mai multe ziare ar fi spus că decizia lui Taylor Swift de a-și anunța intențiile de a vota pentru democrați în Tennessee – a condus la o grămadă de înregistrări ale alegătorilor – aproape 2 milioane de fani ai cântăreței.

“Postare de pe Instagram al lui Taylor Swift a provocat o creștere semnificativă în înregistrarea alegătorilor” potrivit BuzzFeed News și lumea a preluat rapid această știre. Însă scepticii spun că:
În primul rând, povestea BuzzFeed News nu se referea la tendințele descoperite în procesul de înregistrare a alegătorilor, ci mai degrabă înregistrările făcute printr-o singură organizație non-profit, Vote.org. “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Taylor Swift”, ar fi declarat directorul de știri Vote.org, Kamari Guthrie luni și de aici isteria.


Însă, în realitate nu există o modalitate reală de a urmări ceea ce a motivat toate aceste înscrieri. Dar ce ar putea explica un astfel de spike brusc, dacă nu pentru postul lui Swift? Mulți alegători tind să se înregistreze în ultimul moment – și marți a fost termenul limită de înregistrare în multe state, inclusiv în Tennessee, unde Swift plănuiește să voteze.
Deci încercarea cântăreței de a-și asuma vreo reușită politică este doar o campanie nefericită pentru a-și mai promova puțin muzica.

La 6 noiembrie a.c. cetățenii americani sunt așteptați din nou la urne, de această dată pentru alegerile parțiale, în urma cărora se vor stabili ocupanții unei treimi din numărul locurilor din Senat, ocupanții tuturor locurilor din Camera Reprezentanților, dar și 39 de noi guvernatori și mai multe parlamente regionale.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, schimbare radicală. A renunțat la părul lung și șaten, iar acum parcă a întinerit

Andreea Damian

Sharon Stone, confesiuni dureroase: Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana

Andreea Damian

Olga Tokarczuk și Peter Handke au câștigat premiul Nobel pentru literatură pentru 2018 și 2019

realitatea

Scandal la Festivalul de Film de la Veneția! Motivul pentru care Harry Styles l-a scuipat pe Chris Pine

Andreea Damian

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

realitatea

De ce tunsul ne trezește energia?

Andreea Damian

Scrie un comentariu