Home > Slider > Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

În ultimele zile mai multe ziare ar fi spus că decizia lui Taylor Swift de a-și anunța intențiile de a vota pentru democrați în Tennessee – a condus la o grămadă de înregistrări ale alegătorilor – aproape 2 milioane de fani ai cântăreței.

“Postare de pe Instagram al lui Taylor Swift a provocat o creștere semnificativă în înregistrarea alegătorilor” potrivit BuzzFeed News și lumea a preluat rapid această știre. Însă scepticii spun că:
În primul rând, povestea BuzzFeed News nu se referea la tendințele descoperite în procesul de înregistrare a alegătorilor, ci mai degrabă înregistrările făcute printr-o singură organizație non-profit, Vote.org. “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Taylor Swift”, ar fi declarat directorul de știri Vote.org, Kamari Guthrie luni și de aici isteria.


Însă, în realitate nu există o modalitate reală de a urmări ceea ce a motivat toate aceste înscrieri. Dar ce ar putea explica un astfel de spike brusc, dacă nu pentru postul lui Swift? Mulți alegători tind să se înregistreze în ultimul moment – și marți a fost termenul limită de înregistrare în multe state, inclusiv în Tennessee, unde Swift plănuiește să voteze.
Deci încercarea cântăreței de a-și asuma vreo reușită politică este doar o campanie nefericită pentru a-și mai promova puțin muzica.

La 6 noiembrie a.c. cetățenii americani sunt așteptați din nou la urne, de această dată pentru alegerile parțiale, în urma cărora se vor stabili ocupanții unei treimi din numărul locurilor din Senat, ocupanții tuturor locurilor din Camera Reprezentanților, dar și 39 de noi guvernatori și mai multe parlamente regionale.

Articole asemanatoare
“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift
Taylor Swift si dragostea pentru pisici
GRAMMY 2014 – Revelatia Macklemore
Castigatorii BILLBOARD Music Awards 2013

Comenteaza acest articol

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

by realitatea   1 min
0