Tabu
CULTURESlider

Biroul de presă al Melaniei Trump furios după ce rapperul T.I. a “dezbrăcat-o” pe prima doamnă

Joia trecută, T.I. a denunțat în mod public întâlnirea lui Kanye West cu Trump la Casa Albă iar a doua zi și-a făcut și mai clar dezgustul față de relația cordială dintre cei doi cu un videoclip înfățișând-o pe Melania Trump în ipostaze sexuale.

Videoclipul de un minut, care promovează noul album al lui T.I., prezintă o Melania Trump care se dezbracă de jacheta ei controversată pentru rapper, într-un birou oval improvizat.

T.l. a promovat clipul pe Twitter cu o atenționare pentru președinte: “Dragă 45, nu sunt Kanye”.

Ca răspuns, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump, Stephanie Grisham a scris: “Cum de una ca asta este ceva acceptabil ?” Ea a sugerat un boicot al lui T.I. și muzicii lui, iar apelul său a început să circule în presa conservatoare în această săptămână.

Videoclipul începe cu vocea unui reporter care anunță: “Melania Trump nu a mers cu președintele în acest sfârșit de săptămână iar mulți oameni se întreabă …” și apoi scena următoare îl arată pe T.I. urmărind din Biroul Oval cum dispare elicopterul lui Trump. Apoi, în birou intră o femeie care seamănă perfect cu Melania Trump și care poartă (doar) jacheta controversată pe care scrie “Mie chiar nu-mi pasă, ție?”. Recent, Melania ar fi spus că jacheta a fost special purtată pentru a-și bate joc de presă.

Deși nu este clar câți fani ai lui T.I. sunt pregătiți să răspundă la boicot, videoclipul este considerat destul de nepotrivit căci se folosește de corpul primei doamne ca mijloc de a-l critica pe președinte. Chiar și dacă președintele însuși a recurs la genul acesta de gesturi în trecut, chiar dacă Melania însăși a făcut prea puțin pentru a contracara atacurile asupra femeilor și, majoritatea oamenilor cred că există probabil căi mult mai bune pentru a-l umili pe Donald Trump.

ARTICOLE SIMILARE

Călin Geambașu victorie împotriva mamei copilului său

Tabu Tabu

Târgul de carte Gaudeamus 2020 se ține online

Andreea Damian

Misterul rochiei lui Marilyn Monroe, ținuta preferată a cinefililor

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Carmen de la Sălciua se pregătește de Crăciun. Motivul pentru care artista a împodobit deja bradul

Andreea Damian

Cartea anului 2011, în “Biblioteca Polirom”

Scrie un comentariu