Home > Lifestyle > Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Comediana Rosie O’Donnell a făcut anunțul luni, într-un interviu pentru revista People, totuși, a declarat că a decis că este bine ca nunta să fie  făcută cândva, în viitor, după “o mai lungă perioadă de timp”.

În prezent, Rosie și Elizabeth se află într-o relație la distanță. Rosie a mai spus și că Elizabeth nu pare să se gândească la diferența de vârstă de 23 de ani dintre ele două. “Eu îi spun că sunt prea bătrână pentru ea dar nu pare să-i pese… Este o tânără destul de incredibilă. Îmi spune, auzi, eu am fost în armată și zilnic îmi pun viața în pericol în meseria mea, chiar crezi că nu știu ce vreau de la viață? Și na, nu mai pot să o contrazic, are argumente foarte puternice ” În același timp, actrița spune că multă lume o confundă pe Elizabeth cu fiica sa – Chelsea (20 de ani) care e însărcinată cu primul copil și îi cere voie să le facă poze.

O’Donnell a fost căsătorită anterior cu Michelle Rounds, care a murit după ce s-ar fi sinucis, în septembrie 2017, la vârsta de 46 de ani. Acestea au adoptat o fiică împreună, pe Dakota, în vârstă de 5 ani. Rosie mai are patru copii adoptați din prima căsătorie – fiul Parker, 23 de ani, fiul Blake, de 18 ani, și fiica Vivienne, de 15 ani, și fiica Chelsea, în vârstă de 21 de ani, cu fosta soție Kelli Carpenter-O’Donnell.

Vestea relației dintre cele două a fost anunțată chiar de Rosie în noiembrie 2017, când a vizitat show-ul Howard Stern. Actrița a jucat în filme, ca de exemplu: Beverly Hills -1992, Nopți albe în Seattle -1993, All My Children -1996, Family Brady -1996, Dădaca -1996, Ally McBeal -1999, Will și Grace -2002, America -2009, Empire -2015, Mom -2016, Smilf -2017.


Comenteaza acest articol

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

by Dora Constantinovici   1 min
0