Tabu
CULTURESlider

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

Fanii Wonder Woman vor trebui să aștepte destul de mult pentru a vedea sequelul “Wonder Woman”, care va apărea pe marile ecrane doar în vara anului 2020.

Warner Bros. a anunțat că “Wonder Woman 1984” va avea premiera pe 5 iunie 2020. Filmul cu Gal Gadot în rolul super-eroinei amazoană a fost inițial anunțat pentru noiembrie 2019. Patty Jenkins se întoarce în calitate de regizor și a tachinat fanii cu frânturi despre acțiune care va avea loc în anii 1980.


Primul film “Wonder Woman” a fost un blockbuster major pentru Warner Bros. Filmul a câștigat peste 800 milioane de dolari la nivel global. Originalul a devenit cel mai de succes film regizat de o femeie. Continuarea acestuia ar fi trebuit să aibă premiera la o lună după “Joker”, care este programat să apară pe 4 octombrie 2019. Aventurile „Wonder Woman 1984” sunt continuarea poveștii amazoancei Diana Prince: Steve Trevor (Chris Pine) revine și trăiește în 1984, deși din prima parte a filmului reiese că și-ar fi sacrificat viața în Primul Război Mondial.

Regizoarea Patty Jenkins a postat pe Twitter o poză cu el și a scris în descrierea pozei: „Bun venit în WONDER WOMAN 1984, Steve Trevor! #WW84”. Cât despre antagonistul filmului, Patty Jenkins a confirmat că-i vorba despre Cheetah, jucată de Kristen Wiig. Cheetah și Wonder Woman sunt rivale clasice, prima fiind un fost arheolog transformat într-un ghepard uman prin puterea a diverse artefacte mistice. Are forță și viteză supraumane, plus simțuri fine ca ale felinelor, ceea ce o face un adversar redutabil.

ARTICOLE SIMILARE

Vitamine și minerale care ajută la creșterea fertilității

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu a vorbit despre a doua sarcină. Soția lui Dani Oțil, mai hotărâtă ca niciodată

Andreea Damian

Ultima lună de iarnă, un nou început

realitatea

Centenarul Gucci | O defilare sexy & glam plină de surprize

Ciocîrlan

Melania Trump într-o jachetă cu mesajul “Chiar nu-mi pasă, ție?” în vizită la copiii imigranților

realitatea

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la închisoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu