Home > Agenda > Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

Fanii Wonder Woman vor trebui să aștepte destul de mult pentru a vedea sequelul “Wonder Woman”, care va apărea pe marile ecrane doar în vara anului 2020.

Warner Bros. a anunțat că “Wonder Woman 1984” va avea premiera pe 5 iunie 2020. Filmul cu Gal Gadot în rolul super-eroinei amazoană a fost inițial anunțat pentru noiembrie 2019. Patty Jenkins se întoarce în calitate de regizor și a tachinat fanii cu frânturi despre acțiune care va avea loc în anii 1980.


Primul film “Wonder Woman” a fost un blockbuster major pentru Warner Bros. Filmul a câștigat peste 800 milioane de dolari la nivel global. Originalul a devenit cel mai de succes film regizat de o femeie. Continuarea acestuia ar fi trebuit să aibă premiera la o lună după “Joker”, care este programat să apară pe 4 octombrie 2019. Aventurile „Wonder Woman 1984” sunt continuarea poveștii amazoancei Diana Prince: Steve Trevor (Chris Pine) revine și trăiește în 1984, deși din prima parte a filmului reiese că și-ar fi sacrificat viața în Primul Război Mondial.

Regizoarea Patty Jenkins a postat pe Twitter o poză cu el și a scris în descrierea pozei: „Bun venit în WONDER WOMAN 1984, Steve Trevor! #WW84”. Cât despre antagonistul filmului, Patty Jenkins a confirmat că-i vorba despre Cheetah, jucată de Kristen Wiig. Cheetah și Wonder Woman sunt rivale clasice, prima fiind un fost arheolog transformat într-un ghepard uman prin puterea a diverse artefacte mistice. Are forță și viteză supraumane, plus simțuri fine ca ale felinelor, ceea ce o face un adversar redutabil.

Articole asemanatoare
Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano
Beyonce: E timpul pentru o Wonder Woman de culoare

Comenteaza acest articol

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

by realitatea   1 min
0