Tabu
Image default
CULTURESlider

The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

Pentru prima oară în Romania, anul viitor, vom avea concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock de la GOD IS AN ASTRONAUT.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, THE CURE a avut în componența sa mai mult de 13 membri, la evenimentul din București, de anul viitor regăsindu-se: SIMON GALLUP – bas, JASON COOPER – baterie, ROGER O’DONNELL – clapa și REEVES GABRELS – chitară și, în mod evident, inconfundabila și constanta prezență a lui ROBERT SMITH – voce si chitară.

După lansarea albumului Pornography (1982), viitorul trupei era nesigur și Robert Smith era dornic de a schimba imaginea întunecată pe care o dobândise trupa sa. Odată cu lansarea single-ului Let’s Go To Bed din 1982 Smith a început să introduce accente ușoare de pop în muzica trupei (precum și un aspect scenic diferit). Popularitatea trupei a fost în creștere odată cu trecerea decadei, în special în Statele Unite, unde cantecele “Just Like Heaven”, “Lovesong” și “Friday I’m in Love” și-au câștigat un loc în topul Billboard Hot 100. La începutul anilor 1990 The Cure erau una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. Un studiu în 2004 a estimat că trupa a vândut 27 milioane de albume în întreaga lume. The Cure au lansat treisprezece albume de studio și peste treizeci de single-uri pe parcursul carierei lor. Din 2010, membrii trupei au început să lucreze la un al paisprezecelea album de studio.

Biletele pentru concertul The Cure vor fi disponibile începand de mâine, 6 noiembrie, de la ora 9.00, în reţeaua Eventim.

ARTICOLE SIMILARE

Coronavirus: de ce pierderea gustului și a mirosului nu ar trebui să ne îngrijoreze?

Tabu Tabu

Mesajul Adelei Popescu la împlinirea vârstei de 34 de ani

Tabu Tabu

După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

realitatea

De ce femeile sunt primele care intentează divorțul

Andreea Damian

Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard

Dora Constantinovici

Dolly Parton a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Oamenilor le place să vorbească”

Andreea Damian

Scrie un comentariu