Tabu
CULTURE Slider

The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

Pentru prima oară în Romania, anul viitor, vom avea concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock de la GOD IS AN ASTRONAUT.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, THE CURE a avut în componența sa mai mult de 13 membri, la evenimentul din București, de anul viitor regăsindu-se: SIMON GALLUP – bas, JASON COOPER – baterie, ROGER O’DONNELL – clapa și REEVES GABRELS – chitară și, în mod evident, inconfundabila și constanta prezență a lui ROBERT SMITH – voce si chitară.

După lansarea albumului Pornography (1982), viitorul trupei era nesigur și Robert Smith era dornic de a schimba imaginea întunecată pe care o dobândise trupa sa. Odată cu lansarea single-ului Let’s Go To Bed din 1982 Smith a început să introduce accente ușoare de pop în muzica trupei (precum și un aspect scenic diferit). Popularitatea trupei a fost în creștere odată cu trecerea decadei, în special în Statele Unite, unde cantecele “Just Like Heaven”, “Lovesong” și “Friday I’m in Love” și-au câștigat un loc în topul Billboard Hot 100. La începutul anilor 1990 The Cure erau una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. Un studiu în 2004 a estimat că trupa a vândut 27 milioane de albume în întreaga lume. The Cure au lansat treisprezece albume de studio și peste treizeci de single-uri pe parcursul carierei lor. Din 2010, membrii trupei au început să lucreze la un al paisprezecelea album de studio.

Biletele pentru concertul The Cure vor fi disponibile începand de mâine, 6 noiembrie, de la ora 9.00, în reţeaua Eventim.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton a născut un băiețel

Andreea Damian

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Oana

Cum a jignit-o Grigore Cartianu pe Daniela Crudu. De rușine, a șters postarea de pe Facebook

Andreea Damian

Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Care sunt tendințele în designul interior pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021?

Ciocîrlan

Celebrități care au aceeași vârstă, dar arată complet diferit

Andreea Damian

Scrie un comentariu