Tabu
CULTURESlider

The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

Pentru prima oară în Romania, anul viitor, vom avea concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock de la GOD IS AN ASTRONAUT.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, THE CURE a avut în componența sa mai mult de 13 membri, la evenimentul din București, de anul viitor regăsindu-se: SIMON GALLUP – bas, JASON COOPER – baterie, ROGER O’DONNELL – clapa și REEVES GABRELS – chitară și, în mod evident, inconfundabila și constanta prezență a lui ROBERT SMITH – voce si chitară.

După lansarea albumului Pornography (1982), viitorul trupei era nesigur și Robert Smith era dornic de a schimba imaginea întunecată pe care o dobândise trupa sa. Odată cu lansarea single-ului Let’s Go To Bed din 1982 Smith a început să introduce accente ușoare de pop în muzica trupei (precum și un aspect scenic diferit). Popularitatea trupei a fost în creștere odată cu trecerea decadei, în special în Statele Unite, unde cantecele “Just Like Heaven”, “Lovesong” și “Friday I’m in Love” și-au câștigat un loc în topul Billboard Hot 100. La începutul anilor 1990 The Cure erau una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. Un studiu în 2004 a estimat că trupa a vândut 27 milioane de albume în întreaga lume. The Cure au lansat treisprezece albume de studio și peste treizeci de single-uri pe parcursul carierei lor. Din 2010, membrii trupei au început să lucreze la un al paisprezecelea album de studio.

Biletele pentru concertul The Cure vor fi disponibile începand de mâine, 6 noiembrie, de la ora 9.00, în reţeaua Eventim.

ARTICOLE SIMILARE

Simona Halep, intervenție estetică la nici o săptămână de la divorț. Sportiva a arătat rezultatul pe Instagram

Andreea Damian

Împărtășește muzica oriunde

realitatea

Cine e Adrian Stoica, românul care a câștigat „America’s Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

Andreea Damian

E în regulă să intri încălțat în casă, bacteriile de pe talpă nu te îmbolnăvesc

Andreea Damian

Trucuri de stil simple învățate de la franțuzoaice

Andreea Damian

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu